Ποδόσφαιρο

Με το… δεξί Ομόνοια και Απόλλων Λεμεσού [vids]

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023 - 22:32

Νίκησαν 3-0 εκτός το Παραλίμνι και 2-0 εντός τη Νέα Σαλαμίνα, αντίστοιχα.

Με το… δεξί Ομόνοια και Απόλλων Λεμεσού [vids]

Η χρονιά για το κυπριακό ποδόσφαιρο άρχισε με δύο αναμετρήσεις. Απόλλων Λεμεσού - Νέα Σαλαμίνα και Ένωση Νέων Παραλιμνίου - Ομόνοια για τη 17η αγωνιστική. Τα φαβορί σε αμφότερα τα ματς νίκησαν και έκαναν… ποδαρικό με το δεξί.

Οι «πράσινοι» έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το «Τάσος Μάρκου», καθώς επικράτησαν 3-0. Με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Κακουλλής στο πρώτο ημίχρονο, δηλαδή στο 22' και του 43', αλλά και το τρίτο από τον Ανσαριφάρντ στο 50'. Ειδικότερα αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Ομόνοιας από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είχε νικήσει 2-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς. Έτσι ανέβηκε στην 5η θέση, στους 28 βαθμούς.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κοτσώνης (46' Κόρσια), Ντρέκσα, Ντα Σίλβα, Γεβρέμοβιτς, Κατσιάρης, Μέιρα, Κωνσταντίνου (68' Μαυρουδής), Ντιαβαρά (78' Λόπες), Λαμί (54' Βούκσεβιτς), Βουτσένοβιτς (78' Ρουσιάς).

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιανίκ Φερέρα): Ουζόχο, Ψάλτης, Λανγκ, Μίλετιτς (77' Παναγιώτου), Κίτσος, Μπασιρού, Κούσουλος (68' Κασάμα), Μπρούνο (77' Χούπερ), Μπάρκερ, Κακουλλής (82' Σάββα), Ανσαριφάρντ (68' Ντίσκερουντ).

Επιπλέον, ο Απόλλων Λεμεσού νίκησε 2-0 στο στάδιο «Alfamega» τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Κολ έδωσε δύο ασίστ. Η πρώτη ήταν στο 4' με αποδέκτη τον Πίττα, η δεύτερη στο 90' για τον Ντιγκινί που σημείωσαν τα τέρματα των περσινών πρωταθλητών Κύπρου. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Απόλλων έφτασε επίσης στους 28 βαθμούς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κωνσταντίνος Μακρίδης): Γιoβάνοβιτς, Μαυρίας, Πειμπέρνς, Ροπμπέρζ, Χαμάς, Βα (90'+2 Ίλιεφ), Κολ, Σαχάρ (90'+2 Σαχάρ), Χέντι (67' Ντιγκινί), Ζράντι (77' Ουάρντα), Πίττας.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Κατσικάς, Ντιακιτέμ, Οφόρι (67' Νικολάου), Λέουκο, Κουμούρης (59' Φελίπε), Φράγκος (59' Καρλίτος), Μιγκελίτο (86' Λιμπόμπε), Τιάγκο (67' Τσίκο), Μάντσεκ, Τολεμές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr