Ποδόσφαιρο

Ο ΟΦΗ την υπεροχή, ο Βόλος τον βαθμό [vids]

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023 - 18:47

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς της Super League για το 2023, ανάμεσα στην ομάδα του Ηρακλείου και την αντίστοιχη της Μαγνησίας.

Ο ΟΦΗ την υπεροχή, ο Βόλος τον βαθμό [vids]

Ισοπαλία χωρίς σκορ στο πρώτο ματς του 2023 για τη Super League. ΟΦΗ και Βόλος έμειναν στο 0-0 στο Ηράκλειο. Σε ένα ματς όπου οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τους έλειψε η ουσία, όπως και το γκολ. Αλλά την ουσία την είχαν οι Θεσσαλοί που έφυγαν από την Κρήτη με τον βαθμό.

Στο πρώτο 45λεπτο ο ΟΦΗ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Ειδικά η ευκαιρία του 8' ήταν σημαντική. Ο Ντίκο απείλησε από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή, ωστόσο το τελείωμά του δεν ήταν καλό! Επιπλέον, ο Βόλος ήθελε να απειλήσει με τις αντεπιθέσεις του. Αλλά παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Μανδά.

Αντίθετα, οι Κρητικοί ήταν περισσότεροι επικίνδυνοι. Στο 38' η κεφαλιά του Τοράλ πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Κλέιμαν, ενώ στο 45' ο Ντίκο δεν νίκησε τον Ισραηλινό γκολκίπερ του Βόλου!

Ακόμα, στο 45'+1 ο Διαμαντής έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Άλχο έκοψε λίγο πριν τη γραμμή! Μέσα σε όλα, στο 36' μπήκε στο ματς και ο Καρτάλης που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας της Μαγνησίας, μετά το πρόβλημα τραυματισμού του Νοκέρ.

Η πίεση που άσκησε ο ΟΦΗ από την αρχή του ματς θα είχε «καρποφορήσει» στο 59', όταν ο Νέιρα έστρωσε στον Ντίκο, εκείνος σούταρε, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Λάρσον που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αλλά ο έλεγχος της φάσης από το VAR έδειξε πώς υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης, στον Νέιρα.

Ο Ντέλετιτς απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 73', για να αγγίξει η ομάδα του Μπράτσου το 0-1.

Καθώς στο 78' ο Άλχο έκανε τη σέντρα, ο Κούτσιας έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μανδά.

Η «απάντηση» του ΟΦΗ ήρθε στο 89' και ήταν η φάση του ματς. Κεφαλιά του Περέα και δύσκολη, εξ επαφής, επέμβαση του Κλέιμαν που κράτησε το 0-0 και έδωσε έναν ακόμη βαθμό στην ομάδα του Βόλου.

ΟΦΗ (Βλάντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (83' Ντουρμισάι), Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76' Περέα), Μπαλογιάννης, Νέιρα (82' Τσιλιανίδης), Τοράλ, Ντίκο (76' Ντίκο).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεθκίδα (65' Σιέλης), Νοκέρ (36' Καρτάλης, 61' Ουές), Ντέλετιτς, Κούτσιας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr