Ποδόσφαιρο

Super League 2: Νικητές οι πρωτοπόροι στο βόρειο όμιλο [vid]

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023 - 18:58

Τρίποντα πήραν στα ματς της Τρίτης ο Πανσερραϊκός, ο ΠΑΟΚ Β' και η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Super League 2: Νικητές οι πρωτοπόροι στο βόρειο όμιλο [vid]

Αμετάβλητη έμεινε η κατάσταση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, στο βόρειο όμιλο της Super League 2. Καθώς ο ΠΑΟΚ Β', ο Πανσερραϊκός και η Αναγέννηση Καρδίτσας πήραν τις νίκες και έτσι δεν άλλαξε η κατάσταση στις υψηλές θέσεις του πίνακα. Εκεί όπου ο Δικέφαλος του Βορρά και οι Σερραίοι έχουν από 19 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλοί ακολουθούν με 18 και τη «μάχη» για την πρώτη θέση να συνεχίζεται!

Ο ΠΑΟΚ Β' «ξέσπασε» στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας. Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά σημείωσε έξι γκολ και νίκησε 6-1. Η ομάδα του Γκαρσία ήταν επιβλητική. Έχοντας στη σύνθεσή της, τόσο τον Μιχαηλίδη όσο και του Κουαλιάτα. Οι δύο τους πέτυχαν τα ισάριθμα πρώτα γκολ του ΠΑΟΚ. Στο 16' ο Μιχαηλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ουρουγουανός στο 19' σημείωσε το 2-0. Στο 29' ο Γκορντεζιάνι πέτυχε το 3-0, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ του Χατζηστραβού (στο 35' με πέναλτι και στο 45'+2) και το πρώτο μέρος να λήξει με 5-0! Ο Σιατραβάνης πέτυχε το γκολ της... τιμής για τον Απόλλωνα, μειώνοντας σε 5-1 (51'), όμως ήρθε δώδεκα λεπτά αργότερα (63') ο Μπράντονιτς να πετύχει το τελικό 6-1.

Η ανοδική πορεία του Πανσερραϊκού συνεχίστηκε σε ένα ακόμη ματς. Οι Σερραίοι νίκησαν 2-0 στο γήπεδο του Πολυκάστρου τον Απόλλωνα Πόντου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45' με τον Κανίς και στο 83' ο Σαΐντ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, που τους κράτησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Όσον αφορά στο ματς που έγινε ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Ηρακλή, αυτό κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Στο 90'+6 ο Βελλίδης υπέπεσε σε πέναλτι, ανατρέποντας τον Βερνάδο και αποβλήθηκε. Ο Κοζορώνης εκτέλεσε την «εσχάτη των ποινών» και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την Αναγέννηση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr