Ποδόσφαιρο

Premier League: Ισοπαλία στο Emirates, με φόρα οι «κόκκινοι διάβολοι» [vids]

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023 - 00:23

«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Άρσεναλ και Νιούκαστλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπιασε τις «καρακάξες» στην 3η θέση, ενώ έχει και ματς λιγότερο.

Premier League: Ισοπαλία στο Emirates, με φόρα οι «κόκκινοι διάβολοι» [vids]

Στο μεγάλο ματς της βραδιάς, Άρσεναλ και Νιούκαστλ έμειναν στο 0-0 στο «Emirates» του Λονδίνου. Ένα αποτέλεσμα που ναι μεν διατηρεί τους «Gunners» στην πρώτη θέση, αλλά δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες που ακολουθούν να μειώσουν τη διαφορά. Μιας και η δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι είναι στο -8 με ματς λιγότερο, όπως και η τρίτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εξάλλου, η τελευταία είναι σε μεγάλη φόρμα καθώς μετρά τέσσερις σερί νίκες.

Η Άρσεναλ είχε σχεδόν 8 μήνες να μην σκοράρει σε ματς της Premier League. Η ομάδα που την σταμάτησε ήταν η Νιούκαστλ. Εκείνη, δε, ήταν η τελευταία που το είχε κάνει στις 16 Μαΐου 2022, όταν και την νίκησε 2-0 στο «St James' Park». Καμιά από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να κυριαρχήσει. Είχαν μεν τις ευκαιρίες του, αλλά όχι τις κλασικές για να χάσουν από αυτό την ευκαιρία για τη νίκη.

Αντίθετα, στους κερδισμένους της βραδιάς είναι σίγουρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μιας και η ομάδα του Τεν Χάαγκ νίκησε 3-0 την Μπόρνμουθ. Με το αποτέλεσμα αυτό έπιασε την Νιούκαστλ στους 35 βαθμούς, ενώ έχει και ματς λιγότερο. Τα γκολ των «κόκκινων διαβόλων» πέτυχαν οι Κασεμίρο (23'), Σο (49') και Ράσφορντ (89').

Εντυπωσιακή η Μπράιτον, πέρασε από το «Goodison Park» όπου συνέτριψε 4-1 την Έβερτον. Σκόρερ των φιλοξενούμενων οι Μιτόμα (14'), Φέργκιουσον (51'), Μαρτς (54') και Γκρος (57'). Τα «ζαχαρωτά» πέτυχαν το γκολ της... τιμής με τον Γκρέι, με πέναλτι, στις καθυστερήσεις (90'+2).

Εξάλλου, «διπλό» σημείωσε και η Φούλαμ. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα επικράτησε 1-0 της Λέστερ στο «King Power» με το γκολ του Μίτροβιτς (17') και έφτασε την Λίβερπουλ στην 6η θέση και τους 28 βαθμούς!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr