Ποδόσφαιρο

Τρίποντο για τον Παναιτωλικό, με το γκολ της χρονιάς [vids]

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023 - 20:04

Η γκολάρα του Καρέλη ήταν εκείνη που άνοιξε το δρόμο της νίκης 2-0 της ομάδας του Αγρινίου, κόντρα στον Ατρόμητο των 10 παικτών.

Τρίποντο για τον Παναιτωλικό, με το γκολ της χρονιάς [vids]

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε 2-0, εντός έδρας, τον Ατρόμητο των 10 παικτών από το 23' και τον έπιασε στη βαθμολογία της Super League. Δύο ασίστ από τον Σενγκέλια και γκολ από Καρέλη και Χουχούμη. Ωστόσο το πρώτο ήταν φανταστικό και θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο. Όχι μόνο στη μνήμη των φιλάθλων της ομάδας του Αγρινίου, αλλά όλων των φιλάθλων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια, καθοριστική ήταν η αποβολή του Γιαννιώτη λίγο μετά το 20λεπτο, μιας και άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς.

Πριν την φάση του 23' και την αποβολή του Γιαννιώτη, οι δύο ομάδες είχαν από μια τελική, αλλά όχι και τόσο μεγάλη ευκαιρία. Όταν, όμως, ο γκολκίπερ της ομάδας του Ατρόμητου «γκρέμισε» τον Σενγκέλια, εκτός περιοχής, είδε την κόκκινη κάρτα. Το αριθμητικό πλεονέκτημα καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το ματς. Διότι το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε η ομάδα του Περιστερίου έπαιξε ρόλο.

Διότι στο δεύτερο μέρος έγινε όλη η δουλειά. Καταρχάς στο 46'. Κόρνερ του Σενγκέλια και γκολ με τακουνάκι, στο πρώτο δοκάρι, από τον Καρέλη για το 1-0 του Παναιτωλικού. Διπλή ευκαιρία στο 53' με Φλόρες και Ξενιτίδη για το 2-0.

Αλλά στο 74' και μετά τη σέντρα του Σενγκέλια, ο Χουχούμης με κεφαλιά από το κέντρο της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Μάριτς που δεν μπόρεσε να αντιδράσει για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Διότι στην πορεία της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (90' Μαλής), Μλάντεν, Χουχούμης, Ντίας, Ξενιτίδης (76' Χατζηθεοδωρίδης), Φλόρες (68' Μάρτενσον), Νταγκό (68' Κολοβός), Σενγκέλια, Καρέλης (76' Πέδρο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Φριντζόνσον (26' Μάριτς), Έρλινγκμαρκ, Έντερ Γκονζάλες, Ροτάριου (72' Οικονομίδης), Ρομπάιγ (66' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (72' Τζαβίδας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr