Ποδόσφαιρο

Serie A: Stop της Ίντερ στην Νάπολι - Ασταμάτητη Γιουβέντους [vids]

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023 - 23:45

Το αήττητο των «παρτενοπέι» στο πρωτάθλημα σταμάτησε την 16η αγωνιστική στο Μιλάνο από τους «νερατζούρι». Έβδομη σερί νίκη για τους «μπιανκονέρι».

Serie A: Stop της Ίντερ στην Νάπολι - Ασταμάτητη Γιουβέντους [vids]

Το 2023 ξεκίνησε με την Ίντερ να πετυχαίνει μια πολύ μεγάλη νίκη. Επικράτησε 1-0 στο Μιλάνο της Νάπολι. Το «χρυσό» γκολ των «νερατζούρι» πέτυχε ο Τζέκο στο 56'. Στο μεγάλο ντέρμπι που έγινε στο «Giuseppe Meazza» η Ίντερ ήταν καλύτερη στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης. Αποτελεσματική στην επίθεση, δημιούργησε φάσεις, αλλά το γκολ δεν ήρθε στις προσπάθειες των Ντιμάρκο και Νταρμιάν.

Η πρώτη φάση των Ναπολιτάνων ήρθε στο 30' με τον Ζιελίνσκι. Δύο ακόμη φάσεις, μια για κάθε πλευρά, στο τέλος του ημιχρόνου, με Λουκάκου και Αγκισά! Τελικά στο 56' ήρθε το γκολ για την Ίντερ. Σέντρα του Ντιμάρκο, κεφαλιά του Τζέκο και 1-0, καθώς ο Μερέτ δεν μπόρεσε να το αποσοβήσει! Στο φινάλε ο Ονάνα έκανε μεγάλη επέμβαση στην «βολίδα» του Ρασπαντόρι!

Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους πέτυχε την 7η διαδοχική της νίκη. Ένα αποτέλεσμα που ήρθε με δυσκολία στην έδρα της Κρεμονέζε και σκόρερ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίλικ.

Νίκες σημείωσαν ακόμα, η Μίλαν στην έδρα της Σαλερνιτάνα με δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο. Αλλά και η Ρόμα κόντρα στη Μπολόνια, σκοράροντας στο πρώτο δεκάλεπτο. Επίσης, πολύ μεγάλο «διπλό» για την Σαμπντόρια στην έδρα της Σασουόλο.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Σαλερνιτάνα - Μίλαν 1-2

(83' Μπονατσόλι - 10' Λεάο, 15' Τονάλι)

Σασουόλο - Σαμπντόρια 1-2

(64' πέν. Μπεράρντι - 25', 28' Γκαμπιαντίνι)

Σπέτσια - Αταλάντα 2-2

(8' Γκιάσι, 31' Ενζολά - 77' Χόιλουντ, 90'+3 Πάσαλιτς)

Τορίνο - Βερόνα 1-1

(64' Μίραντσουκ - 45' Τζούριτς)

Λέτσε - Λάτσιο 2-1

(57' Στρεφέτσα, 71' Κολόμπο - 17' Ιμόμπιλε)

Ρόμα - Μπολόνια 1-0

(6' πέν. Πελεγκρίνι)

Κρεμονέζε - Γιουβέντους 0-1

(90'+1 Μίλικ)

Φιορεντίνα - Μόντσα 1-1

(19' Καμπράλ - 61' Αουγκούστο)

Ίντερ - Νάπολι 1-0

(56' Τζέκο)

Ουντινέζε - Έμπολι 1-1

(70' Περέιρα - 3' Μπαλντάνζι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr