Ποδόσφαιρο

Premier League: Σπουδαία «διπλά» για Νότιγχαμ και Τότεναμ [vids]

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 00:09

Η Φόρεστ βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ τα «σπιρούνια» πλησίασαν στους 2 βαθμούς την πρώτη τετράδα.

Premier League: Σπουδαία «διπλά» για Νότιγχαμ και Τότεναμ [vids]

Εκτός έδρας νίκη για την Φόρεστ μετά από σχεδόν 24 χρόνια στην Premier League. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ νίκησε 1-0 την Σαουθάμπτον στο «St Mary's» και βγήκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς έφτασε τους 17 βαθμούς! Στο ματς που έκανε ντεμπούτο ο Σκάρπα για την Νότιγχαμ, το «χρυσό» γκολ ήρθε από τον Αβονίγι στο 27' μετά την πάσα του Μπρέναν Τζόνσον.

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ περνούσε δια… περιπάτου από το νότιο Λονδίνο, νικώντας 4-0 την Κρίσταλ Πάλας. Ένα αποτέλεσμα που την ανέβασε στους 33 βαθμούς, στο -2 από την τετράδα. Όλα τα γκολ για την ομάδα του Κόντε ήρθαν στο δεύτερο 45λεπτο. Αρχικά με τον Κέιν που πέτυχα τα δύο πρώτα (σ.σ.: στο 48' και το 53') και στη συνέχεια με τον Ντόχερτι (68') και τον Σον (72') που το πανηγύρισε, βγάζοντας την μάσκα του!

Λιντς και Γουέστ Χαμ έμειναν στο 2-2. Ο Γκόντο άνοιξε το σκορ για τα «παγώνια» στο 27', αλλά ο Πακετά με πέναλτι στο 45', έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ισόπαλες 1-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σκαμάκα σημείωσε το 1-2. Όμως, ο Ροντρίγκο στο 70' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ισοπαλία, επίσης, είχε το ματς της Άστον Βίλα με την Γουλβς. Ο Ποντένσε σκόραρε ξανά για τους «Λύκους» στο 12', αλλά οι «χωριάτες» πέτυχαν το τελικό 1-1 με τον Ίνγκς στο 78'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr