Ποδόσφαιρο

Ισοπαλία στο «Τσίρειο» για Καρμιώτισσα και Άρη [vid]

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 21:09

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών είχε δύο δοκάρια, έναντι ενός της ομάδας της Λεμεσού, αλλά το ματς έληξε ισόπαλο 0-0.

Ισοπαλία στο «Τσίρειο» για Καρμιώτισσα και Άρη [vid]

«Λευκή» ισοπαλία για Καρμιώτισσα και Άρη Λεμεσού σε ένα ματς που οι δύο ομάδες είχαν μεν πολλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν! Έτσι το ματς στο «Τσίρειο» έληξε ισόπαλο. Με την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό, αλλά θα μπορούσε να είχε κατακτήσει τους τρεις μιας και είχε δύο δοκάρια (σ.σ.: το δεύτερο στο 88'). Όσον αφορά στον Άρη, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία που τον άφησε στο -7 από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας.

Το ματς άρχισε με την Καρμιώτισσα να έχει δοκάρι μόλις στο 4'. Ο Ντούμπια βρέθηκε απέναντι από τον Βανά, αλλά σημάδεψε το δοκάρι! Η «απάντηση» του Άρη ήταν με τον ίδιο τρόπο. Στο 21' ο Σόκε, με σουτ από το ύψος της περιοχής, είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Κνόμπλοχ. Ο Άρης είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Μπαμπίκα αστόχησε από καλή θέση στο 48', ενώ στο 55' ξανά ο Κνόμπλοχ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας τον σταμάτησε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (59') καταλογίστηκε αρχικά πέναλτι για τον Άρη, σε χέρι του Σέλουστκα. Όμως μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR, ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του και πήγε πίσω την αρχική του υπόδειξη. Η τελευταία φάση στο ματς ανήκε στην Καρμιώτισσα. Η ομάδα του Πάνω Πολεμιδιών στο 88' άγγιξε το γκολ, αλλά το σουτ του Ντούμπια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βανά.

KΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Σωφρόνης Αυγουστή): Κνόμπλοχ, Χούμποτσαν, Σελούτσκα, Μαλόν, Τάντι, Οικονομίδης (64' Νεοφύτου), Ελ Αλουχί (64' Γκραντινάρου), Κουλιμπαλί, Ντούμπια, Μπεν Σαλάμ (36' Πονστάφσκι), Ντούρις (82' Χατζηβασίλης).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μουσούντα, Μπρόρσον, Μποακί, Σόκε (77' Μπράουν), Μπέγκτσον (77' Ντζαβέ), Μαγιαμπέλα, Μπαμπίκα (71' Γιαμπλόνσκι), Γκομίς (64' Στεπίνσκι), Κακόριν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr