Ποδόσφαιρο

Super Lig: Η «μάχη» της Ευρώπης δυναμώνει [vids]

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 21:41

Ανταναντεμίρσπορ και Τραμπζονσπόρ εκμεταλλεύτηκαν την απώλεια βαθμών της Μπασακσεχίρ και την πλησίασαν στον ένα και τους δύο βαθμούς, αντίστοιχα.

Super Lig: Η «μάχη» της Ευρώπης δυναμώνει [vids]

Η «μάχη» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια στην Τουρκία καλά κρατεί! Καθώς στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, τόσο η Ανταναντεμίρσπορ όσο και η Τραμπζονσπόρ πέτυχαν ευρείες νίκες. Με δεδομένο, δε, πώς η Μπασακσεχίρ έχασε τη νίκη μέσα από τα… χέρια της, στο εκτός έδρας ματς με την Γκαζιαντέπ, την πλησίασαν στον ένα και τους δύο βαθμούς, αντίστοιχα. Οι τρεις ομάδες κατέχουν την τρίτη, την τέταρτη και την πέμπτη θέση στη βαθμολογία με 31, 30 και 29 πόντους, αντίστοιχα. Σε ένα πρωτάθλημα που Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε έχουν μικρό προβάδισμα με τους 36 και τους 35 βαθμούς, αντίστοιχα, που μετρούν.

Η Μπασακασεχίρ είχε το προβάδισμα στην έδρα της Γκαζιαντέπ ως το έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τους γηπεδούχους. Αντίθετα, τόσο η Ανταναντεμίρσπορ όσο και η Τραμπζονσπόρ πήραν το τρίποντο με άνετες νίκη. Η πρώτη 6-0 την Ιστανμπούλσπορ με τον Ονιεκούρου να σκοράρει δύο φορές, ενώ οι πρωταθλητές με 3-0. Βασικοί ήταν ξανά οι Μπακασέτας και Σιώπης.

Γκαζιαντέπ - Μπασακσεχίρ 1-1

(90'+7 Μαξίμ - 44' Οζκάν)

Ανταναντεμίρσπορ - Ιστανμπούλσπορ 6-0

(29' πέν. Μπελχαντά, 49' Σάρι, 55', 79' Ονιεκούρου, 65' πέν. Εντιαγέ, 82' Τόρε)

Τραμπζονσπόρ - Γκιρεσούνσπορ 3-0

(30' αυτ. Μπάγιτς, 69' Γκόμες, 75' Χασπολάτ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr