Ποδόσφαιρο

Liga Portugal: Σε σούπερ φόρμα η Μπράγκα [vid]

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023 - 01:14

Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε, νίκησε 4-0 εκτός έδρας την Σάντα Κλάρα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Liga Portugal: Σε σούπερ φόρμα η Μπράγκα [vid]

Στην επανέναρξη του πορτογαλικού πρωταθλήματος, η Μπράγκα νίκησε 3-0 την Μπενφίκα και την υποχρέωση στην πρώτη της ήττα. Όμως, η ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης νίκησε άνετα 4-0 την Σάντα Κλάρα στο «Estádio de São Miguel». Με τη νίκη αυτή στην Πόντα Ντελγκάδα ανέβηκε στη δεύτερη θέση, προσπερνώντας την Πόρτο (σ.σ.: οι «δράκοι» έχουν ένα ματς λιγότερο).

Η Μπράγκα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς της 15ης αγωνιστικής και το… τελείωσε πριν καλά-καλά αρχίσει. Με δύο γκολ που είχαν… απόσταση 92 δευτερόλεπτα, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0. Έτσι, δεν άφησε κανένα περιθώρια αντίδρασης στους νησιώτες του Μάριο Σίλβα. Μιας και στο 15' ο Ρικάρντο Όρτα πλάσαρε σωστά για να ανοίξει το σκορ. Επιπλέον, στο 16' ήταν η σειρά του Μεδέιρος, με διπλή προσπάθεια, να σημειώσει το 0-2.

Εκκίνηση στο δεύτερο μέρος με νέο γκολ της Μπράγκα. Καθώς στο 53' ο Ρικάρντο Όρτα βρήκε ξανά το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, ανεβάζοντας το σκορ στο 3-0 για τους φιλοξενούμενους. Ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός πέτυχε και τρίτο γκολ στο ματς. Αυτό ήρθε στο 80' για να διαμορφώσει το τελικό 0-4 στις Αζόρες.

Βέβαια, το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο μεγάλο. Μιας και η Μπράγκα είχε τρία δοκάρια στο ματς. Στο 50' με τον Πάουλο Ολιβέιρα, στο 58' με τον Όρτα και στο 90'+4 με τον Αλ Μουσράτι, όπως και άλλες χαμένες ευκαιρίες. Δοκάρι είχε και η Σάντα Κλάρα στο 73' με τον Ρίλντο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr