Ποδόσφαιρο

Super League2: Κορυφή για τον Πανσερραϊκό, 2-0 την Αναγέννηση (vid)

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023 - 19:31

Χάρη σε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο μετά τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και ένα ασύλληπτο γκολ στο φινάλε, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στην αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League 2.

Super League2: Κορυφή για τον Πανσερραϊκό, 2-0 την Αναγέννηση (vid)

Η ομάδα της Μακεδονίας έφτασε αισίως τις 6 σερί νίκες στην κατηγορία, αποδεικνύοντας πως μπορεί να συμβαδίσει με τις μεγάλες βλέψεις που είχε απ’ την αρχή της σεζόν. Θέλοντας την άνοδο και μόνο.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Γιάκο είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 7’, αλλά αρχικά έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι και εν συνεχεία σούταρε άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 29’ έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς εκ νέου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Πανσερραϊκός άρχισε να πιέζει στη συνέχεια και στο 35’ ο Σαϊντ με κεφαλιά από κοντά άνοιξε το σκορ για το 1-0. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ αυτό. Στο δεύτερο η Καρδίτσα είχε την υπεροχή. Έχασε ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να οπισθοχωρούν.

Τελικά στο 89’ ο Πανσερραϊκός «καθάρισε» το ματς. Ο Ζέρης με μακρινό σουτ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ για το 2-0. «Σφραγίζοντας» τη σπουδαία νίκη των Σερραίων στο ντέρμπι κορυφής, που τους στέλνει στο +4 απ’ τους Θεσσαλούς.

Πανσερραϊκός (Π. Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Πεταυράκης, Στίνα, Θυμιάνης, Μούργος (66′ Κατσαντώνης), Σοφιανός (66′ λ.τ Κολομπίνο), Κανίς και Σαΐντ (79′ Μπαΐροβιτς).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Σταμόπουλος, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Δημόπουλος (79′ Γκόλιας), Κοζορώνης, Μπάλλας, Γιάκος, Κάρδαρης (79′ Ζάγκος), Βερνάρδος (26′ λ.τ Πρίκας) και Αθανασιάδης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr