Ποδόσφαιρο

Super League 2: Διπλά στον Βορρά, άσοι στο Νότο

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 - 17:39

Νίκες εκτός για ΠΑΟΚ Β', ΑΕΛ και Νίκη Βόλου, τον παράγοντα έδρα εκμεταλλεύτηκαν οι Παναχαϊκή και Χανιά.

Super League 2: Διπλά στον Βορρά, άσοι στο Νότο

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα πρωταθλήματα του Βορείου και του Νοτίου ομίλου της Super League 2. Διότι και στους δύο, υπάρχει «πολυκοσμία» κοντά στις θέσεις ανόδου. Στον Βορρά το πάνω χέρι είχαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ στον νότιο οι γηπεδούχοι.

Στο… ρετιρέ της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου ανέβηκε ξανά ο ΠΑΟΚ Β' μετά τη νίκη στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό. Επιπλέον, στις νίκες επέστρεψε και η ΑΕΛ. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, στη Θεσσαλονίκη από τον Μακεδονικό, επέστρεψε στο ματς. Κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα μέσα σε 8 λεπτά. Έτσι πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα, ενώ «κλείδωσε» τη νίκη με ένα ακόμη γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι και η Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της. Το αποτέλεσμα ήταν πώς ανέβηκε στην 5η θέση, στο -6 από τους ΠΑΟΚ Β' και Πανσερραϊκό. Επιπλέον, χωρίς νικητή και σκορ έληξε το ματς του Αλμωπού Αριδαίας με τον Ηρακλή Λάρισας.

Αντίθετα, στον Νότιο όμιλο, ο Απόλλων έκανε άλλη μια… γκέλα Διότι άφησε επιπλέον δύο βαθμούς. Πλέον, στα τελευταία τρία ματς έχει μια ήττα και μια ισοπαλία, τη σημερινή (0-0) κόντρα στο Αιγάλεω. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Παναχαϊκή. Οι Πατρινοί νίκησε στην αχαϊκή πρωτεύουσα την Ιεράπετρα και έπιασαν την Κηφισιά στους 21 βαθμούς, αλλά η ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας έχει τρία ματς λιγότερα. Όσον αφορά στα Χανιά, οι Κρητικοί συνέχισαν το σερί νικών που «τρέχουν» στην έδρα τους και κόντρα στην Προοδευτική και είναι στην πρώτη πεντάδα.

  • Μακεδονικός - ΑΕΛ 1-3

(8' Μπρατσιάνι - 31', 39' Κούστα, 70' αυτ. Μπρατσιάνι)

  • Θεσπρωτός - ΠΑΟΚ Β' 0-1

(61' Τζίμας)

  • Απόλλων Λάρισας - Νίκη Βόλου 1-4

(23' Καλούσης - 49', 90'+2 Γαβριηλίδης, 55' Μιράντα, 81' Ροχάνο)

  • Αλμωπός Αριδαίας - Ηρακλής Λάρισας 0-0
  • Απόλλων Σμύρνης - Αιγάλεω 0-0
  • Χανιά - Προοδευτική 2-0

(5' Μπουρσέλης, 56' Μάναλης)

  • Παναχαϊκή - ΟΦ Ιεράπετρας 2-0

(36', 76' Κέρι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr