Ποδόσφαιρο

Πλησιάζει την εξάδα ο Ατρόμητος [vid]

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 - 19:41

Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε 2-0 τον Ιωνικό και βρίσκεται πλέον στο -4 από την 6η θέση.

Πλησιάζει την εξάδα ο Ατρόμητος [vid]

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν χρειάστηκε 66 δευτερόλεπτα για να βάλει τις βάσεις για τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό. Και τελικά την κατέκτησε σχετικά εύκολα με σκορ 2-0. Αποτέλεσμα που τον έφερε στην 7η θέση και στο -4 από την εξάδα.

Το πέναλτι του Τσίμπσαχ στο 2' (σ.σ. για την ακρίβεια στα 66'' για μαρκάρισμα στον Κιάρτασον) και η αποβολή του παίκτη του Ιωνικού, καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της αναμέτρησης. Διότι δεν ήταν μόνο το αριθμητικό μειονέκτημα για την ομάδα του Ιωνικού. Αλλά και το γεγονός πώς στην ίδια φάση έμεινε και πίσω στο σκορ. Μιας και ο Κιάρτασον ευστόχησε από την «άσπρη βούλα». Λογικό ήταν η ομάδα του Ατρομήτου, μετά το γρήγορο γκολ να πιέσει περισσότερο. Άγγιξε το 2-0 με το σουτ του Ρομπάιγ, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Χουτεσιώτη!

Όμως οι Νικαιώτες αντέδρασαν. Στο 25' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άοσμαν, αλλά ο Μάριτς επενέβη σωστά. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων είπε… όχι στο πλασέ του Κιάρτασον, στο 32'. Είναι χαρακτηριστικό πώς στο 40ό λεπτό οι τελικές ήταν 10-1! Ωστόσο το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την κεφαλιά του Σόουζα και το σουτ του Μύγα, αλλά ο Μάριτς δεν αιφνιδιάστηκε. Όπως και την διπλή επέμβαση του Χουτεσιώτη στα σουτ από Φριντγιόσον και Ρομπάιγ.

Η υπεροχή του Ατρομήτου ήταν ολοφάνερη. Με τον Κεσχρίντα να κάνει πολύ καλό ματς από τη δεξιά πτέρυγα, οι Περιστεριώτες έφτασαν και στο 2-0. Ήταν το 59' όταν η συνεργασία Ρομπάιγ και Ντε Μπο από τα αριστερά είχε αποδέκτη στο δεύτερο δοκάρι τον Ροτάριο που πλάσαρε εύστοχα για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Απολύτως λογικό από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός έπεσε. Αν και υπήρξαν ευκαιρίες με τους Κλωναρίδη, Οικονομίδη και Μάντζη, Ελευθεριάδη εκατέρωθεν, ωστόσο άλλο γκολ δεν ήρθε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Μάριτς, Κεχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (79' Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ, Ρομπάιγ (85' Τζοβάρας), Κιάρτανσον (74' Τζαβίδας), Ροτάριου (79' Κλωναρίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Μύγας (79' Ελευθεριάδης), Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσίμπσαχ, Άοσμαν (55' Φαντιγκά), Λοβέρα (29' Κάνιας), Μάντζης.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr