Ποδόσφαιρο

Σε μισή ώρα ο Άρης έκανε τη δουλειά του [vid]

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 - 21:25

Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν 2-0 στο 32' και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα με το 3-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε μισή ώρα ο Άρης έκανε τη δουλειά του [vid]

Με τον Νταρίντα να κάνει τη διαφορά, τον Μανού Γκαρθία να σκοράρει το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα και την έδρα να παίζει το ρόλο της, ο Άρης τα έκανε όλα σωστά το απόγευμα της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» νίκησαν 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης, επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και σε συνδυασμό με την ήττα του Βόλου, ανέβηκαν στην πεντάδα. Ο Άκης Μάντζιος στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, έστω και ως αντίπαλος, χειροκροτήθηκε από τους φίλους των «κίτρινων».

Στα πρώτα λεπτά οι Αρκάδες έδειξαν να έχουν τον έλεγχο, μέσω της κατοχής της μπάλας. Όμως, η πρώτη τελική του Άρη συνδυάστηκε με γκολ. Στο 19' ο Μάνου Γκαρθία με σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 1-0. Νέα ευκαιρία με τον Νταρίντα στο 23', αλλά ο Παπαδόπουλος είχε σωστή αντίδραση. Ωστόσο, στο 32' και στο γύρισμα του Τσέχου, ο Μπράμπετς σημείωσε το 2-0. Ένα σουτ του Κρέσπι στο 40' ήταν αυτό που έκλεισε το πρώτο 45λεπτο.

Η ομάδα της Τρίπολης εμφανίστηκε καλύτερη στο δεύτερο μέρος. Απείλησε με τον Τιλίκα και τον Καστάνιο στο δίλεπτο 56'-57', αλλά δεν ανησύχησε ουσιαστικά την εστία του Κουέστα. Αν και ο Κρέσπι σκόραρε στο 62' ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο ρυθμός έπεσε, αλλά το ματς τελείωσε με γκολ. Ένα ακόμη από την πλευρά του Άρη. Στο 90' ο Μαντσίνι βρήκε τον Καμάτσο, τον έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι από τον Παπαδόπουλο και εκείνος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα (77' Ιτούρμπε), Μάνου Γκαρθία (66' Νταμπό), Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Γκρέι (70' Καμάτσο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (86' Κωστέας), Μπερτόγλιο (46' Γκαρντάφσκι), Τιλίκα, Σίτο (76' Ριέρα), Ρετζίς (86' Καπίγια)

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.