Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΛ σταμάτησε το αήττητο σερί του ΑΠΟΕΛ [vids]

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 - 23:22

Η ομάδα της Λεμεσού νίκησε 1-0 την ομάδα του Μιλόγεβιτς στο «Alfamega». Ο Απόλλων Λεμεσού «σταμάτησε» στο φινάλε την Πάφο.

Η ΑΕΛ σταμάτησε το αήττητο σερί του ΑΠΟΕΛ [vids]

Στάση… Λεμεσός για τον ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ηττήθηκαν 1-0 στο «Alfamega» της Λεμεσού από την ΑΕΛ και υποχώρησαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του ΑΠΟΕΛ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του. Το ματς κρίθηκε από το γκολ που πέτυχε ο Μακρής στο 55', με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Μιραλάς.

Ένα σουτ του Μαρκίνιος στο 14' και ένα του Μιραλάς στο 45'+1 που έδιωξε ο Μπέλετς, οι καλύτερες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΑΠΟΕΛ στο 52' είχε δοκάρι με τον Κβιλιτάια. Εν συνεχεία ήρθε το γκολ της ΑΕΛ και ο ΑΠΟΕΛ πίεσε για την ισοφάριση. Η καλύτερή του στιγμή, ωστόσο, ήταν με τον Εφραίμ στο 81' όμως ο Μουριέλ έκανε σπουδαία επέμβαση.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Τσεντομίρ Γιανέφσκι): Μούριελ, Σάντος, Τεϊσέιρα, Μπίλοβαρ, Ντζαλμά, Κάσα (36' Μακρής), Ζντραφκόφσκι, Τσιμπόλα, Σις (90'+8 Μιλιντσεάνου), Μιραλάς (88' Παπαφώτης), Μπεραχίνο.

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Σούσιτς, Καρώ, Κρέσπο, Φεράρι, Δώνης (73' Ηλία), Σατσιάς (68' Εντονγκαλά), Σαρφό, Μαρκίνιος (68' Εφραίμ), Ντάλσιο, Κβιλιτάια.

Στο «Στέλιος Κυριακίδης» η Πάφος έχασε την ευκαιρία για μια πολύ σημαντική νίκη που θα την έφερνε στους 40 βαθμούς. Όσους έχει, δηλαδή, και ο ΑΠΟΕΛ που είναι στη δεύτερη θέση. Αλλά ο Χαμάς του Απόλλωνα Λεμεσού είχε άλλη άποψη. Σκόραρε και ισοφάρισε στο τελικό 2-2. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με το κοντινό σουτ του Ζάιρο.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-0 για την Πάφος, αλλά ο Απόλλων ισοφάρισε στο 48'. Ο Βα κέρδισε πέναλτι από το μαρκάρισμα του Ζουνίνιο. Ο Σαχάρ ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» για το 1-1. Η Πάφος με τον Ναμ στο 69' με κεφαλιά προηγήθηκε, εκ νέου, 2-1. Μέχρι το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+5) που ο Χαμάς διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΠΑΦΟΣ (Χένινγκ Μπεργκ): Άντος, Ικόκο, Κβίντα, Μπαϊριτς, Ζουνίνιο, Κανέ, Ναμ (72' Πελάτζιο), Ντράγκομιρ, Χέσταντ, Αμπντουραχίμι (72' Μπετανκόρ), Ζάιρο (90' Βαλακάρι).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κωνσταντίνος Μακρίδης): Α. Γιοβάνοβιτς, Mαυρίας, Πεϊμπέρνς, Ρομπέρζ, Χαμάς, Βα (84' Ίλιεφ), Σαχάρ, Κολ (64' Αλεσάμι), Πίττας, Ουάρντα (79' Nτιγκινί), Χέντι (84' Νταμπό).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr