Ποδόσφαιρο

Serie A: Στο +7 η Νάπολι μετά την ισοπαλία στο Μίλαν-Ρόμα [vids]

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 - 23:55

Η… γκέλα των πρωταθλητών που προηγήθηκαν 2-0, αλλά δέχθηκαν δύο γκολ μετά το 87' έδωσε την ευκαιρία στους «παρτενοπέι» να αυξήσουν το προβάδισμά τους.

Serie A: Στο +7 η Νάπολι μετά την ισοπαλία στο Μίλαν-Ρόμα [vids]

Νέα κατάσταση στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μιας και τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής έφεραν μια διαφοροποίηση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Νάπολι συνέχισε τη δική της δουλειά. Δεν κοιτάζει… πίσω, αλλά μόνο το πώς θα συνεχίσει την πορεία της!

Το έκανε και στη Γένοβα. Πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σαμπντόρια. Το χαμένο πέναλτι του Πολιτάνο στο 5' δεν άλλαξε το πλάνο των «παρτενοπέι». Η αποβολή του Ρινκόν, ωστόσο, στο 39' έκανε πιο εύκολη την αποστολή της ομάδας του Σπαλέτι.

Λίγη ώρα αργότερα, η Μίλαν έβαλε… αυτογκόλ και έμεινε 7 βαθμούς πίσω από τη Νάπολι. Η περσινή πρωταθλήτρια προηγήθηκε 2-0 της Ρόμα. Ως το 87' διατηρούσε αυτή τη διαφορά των δύο γκολ. Όμως, οι «τζιαλορόσι» κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς και να φύγουν από το «San Siro» με τον βαθμό. Με αποτέλεσμα, πλέον, στη δεύτερη θέση της Serie A η ομάδα του Πιόλι να ισοβαθμεί με την Γιουβέντους.

Στους «χαμένους» της αγωνιστικής ήταν και η Λάτσιο. Διότι στο ματς με την Έμπολι προηγήθηκε και εκείνη 2-0 και έπαθε… Μίλαν. Καθώς δέχθηκε δύο γκολ από το 83' και μετά. Τα άλλα δύο ματς της Κυριακής έληξαν ισόπαλα.

Σαλερνιτάνα - Τορίνο 1-1

(49' Βιλένα - 36' Σανάμπρια)

Λάτσιο - Έμπολι 2-2

(2' Φελίπε Άντερσον, 54' Ζακάνι - 83' Καπούτο, 90'+4 Μάριν)

Σπέτσια - Λέτσε 0-0

Σαμπντόρια - Νάπολι 0-2

(19' Όσιμεν, 82' πέν. Ελμάς)

Μίλαν - Ρόμα 2-2

(30' Καλούλου, 77' Πομπέγκα - 87' Ιμπάνιες, 90'+3 Άμπραχαμ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr