Ποδόσφαιρο

Super League 2: Ανεβάζει... στροφές ο Ηρακλής [vids]

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 19:04

Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς του «Γηραιού» με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του, 2-1 τον Διαγόρα στο Καυτανζόγλειο.

Super League 2: Ανεβάζει...  στροφές ο Ηρακλής [vids]

Σημαντικό τρίποντο κατάκτησε ο Ηρακλής κόντρα στο Διαγόρα, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επικράτησε 2-1 σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ δέχθηκε στο φινάλε. Ο «Γηραιός» έχει αλλάξει ριζικά με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του. Μην ξεχνάμε πώς και η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Καρδίτσα, ήρθε με πέναλτι στο φινάλε των καθυστερήσεων. Καθώς στα άλλα τρία ματς που έχει κοουτσάρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μέτρησε ισάριθμες νίκες.

Ο Ηρακλής ήταν από την αρχή επικίνδυνος και είχε δύο φάσεις στο πρώτο τέταρτο με Γιουμπιτάνα και Τότσκα. Ο Διαγόρας απείλησε με τον Σταμένκοβιτς στο 22' ενώ ο Ηρακλής εκ νέου στο 24' με τον Τομάς. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε στο 35' όταν ο Τομάς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Άλεξιτς με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γαλάνη.

Στην αφετηρία του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γαλάνης σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Τομάς (47'), αλλά στο επόμενο λεπτό δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο στο σουτ του Γιουμπιτάνα. Έτσι έγινε το 2-0 για τον Ηρακλή.

Ακόμη και μετά το γκολ, οι Θεσσαλονικείς δημιούργησαν φάσεις για να σκοράρουν εκ νέου. Ωστόσο δεν το πέτυχαν. Έτσι, η ομάδα του Πάρη Ανδράλα βγήκε μπροστά στο τέλος. Είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Μπούμπα στο 85'.

Τελικά, η ομάδα της Ρόδου μείωσε σε 2-1 στο 88' με το σουτ του Μαγκάκη, έξω από την περιοχή.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Πατράλης (87' Σγουρής), Δόρης (59' Σίλβα), Τότσκα (59' Μελούνοβιτς), Τομάς (87' Κουντουριώτης), Άλεξιτς, Γιουμπιτάνα (76' Παπαστεριανός).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης (59' Γκρόζντανιτς), Πετράκης (53' Βουργουντζής), Καραμάνης, Μανιώτης, Παραστατίδης (66' Παραστατίδης), Παπαϊωάννου (66' Μπούμπας), Τσιαντούλας, Μουμπάραγκ, Σταμένκοβιτς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr