Ποδόσφαιρο

Ο ΟΦΗ τον χόρεψε... πεντοζάλι στο Αγρίνιο [vids]

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 19:13

Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν εξαιρετική κόντρα στον Παναιτωλικό και τον συνέτριψε με 4-0!

Ο ΟΦΗ τον χόρεψε... πεντοζάλι στο Αγρίνιο [vids]

Τεράστια νίκη για τους Κρητικούς στην Αιτωλοακαρνανία. Ο ΟΦΗ περιόρισε εντελώς τον Παναιτωλικό, ήταν αποτελεσματικός στις δικές του ευκαιρίες και νίκησε 4-0 στο Αγρίνιο. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε τους 15 βαθμούς και είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο ΟΦΗ έδειξε καλύτερα στοιχεία. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός είχε πολλά θέματα, με βασικότερο την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ωστόσο το γκολ ήρθε λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα στο Αγρίνιο. Πιο συγκεκριμένα, στο 27', μετά από κόρνερ, ο Ντιουσέ πήρε την κεφαλιά και ο Ντίκο με ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον Ανέστη για το 0-1.

Ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσα στο 30'. Όμως η κεφαλιά του Καρέλη, μετά τη σέντρα του Νταγκό, πέρασε πάνω από την εστία του Μανδά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να έχει μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία. Στο 51' ο Νέιρα σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 52' ο Ντίκο με ατομική ενέργεια πέτυχε το 0-2. Ένα γκολ που ουσιαστικά καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, το πρόβλημα για τον Παναιτωλικό δεν διορθώθηκε. Παρά τις αλλαγές που έκανε ο Γιάννης Αναστασίου, η κατάσταση δεν διορθώθηκε.

Έτσι, ο ΟΦΗ πέτυχε ένα ακόμη γκολ στο 73' με τον Τοράλ που πλάσαρε τον Ανέστη (0-3).

Ο χρόνος περνούσε, η ομάδα του Αγρινίου δεν μπορούσε να δημιουργήσει τελική προσπάθεια. Το αποτέλεσμα ήταν στις καθυστερήσεις, και πιο συγκεκριμένα στο 90'+3, να έρθει ένα ακόμη γκολ. Όταν ο Τσιλιανίδης πήρε το… ριμπάουντ, μετά την επέμβαση του Ανέστη στο σουτ του Τζου, και πέτυχε το τελικό 0-4.

ΠΑΝΑΙΤΩΛIΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (71' Λιάβας), Μαλής (70' Ζοάο Πέδρο), Μλάντεν, Χουχούμης, Φλόρες, Ντίας, Ξενιτίδης (46' Κολοβός), Νταγκό (60' Χατζηθεοδωρίδης), Σενγκέλια (78' Μάρτενσον), Καρέλης.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Ντιουσέ, Νέιρα (69' Τσιλιανίδης), Ντίκο (85' Τζου), Βούρος, Διαμαντής, Τοράλ (76' Γκερέρο), Μεγιάδο (76' Περέα), Μπαλογιάννης (70' Θοράρινσον).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr