Ποδόσφαιρο

Α' Κύπρου: Όλα… μηδέν στο φινάλε της 18ης αγωνιστικής [vids]

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 21:32

Δύο ισοπαλίες 0-0 ήταν τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις της Δευτέρας για το κυπριακό πρωτάθλημα.

Α' Κύπρου: Όλα… μηδέν στο φινάλε της 18ης αγωνιστικής [vids]

Πέμπτη διαδοχική ισοπαλία για τον Άρη Λεμεσού που χάνει διαρκώς έδαφος από την κορυφή στο κυπριακό πρωτάθλημα. Στο ματς που έχει στο στάδιο «Alfamega» της Λεμεσού, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» της Κύπρου έμεινε στο 0-0 με τον Ακρίτα Χλώρακας που πήρε έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό. Ναι μεν παραμένει στην προτελευταία θέση, αλλά έχει μειώσει στον πόντο τη διαφορά από την 12η Δόξα Κατωκοπιάς.

Ωστόσο το ματς χαρακτηρίστηκε από την αυστηρή αποβολή του Μπρόρσον στο 53', για το φάουλ στον Γαβριήλ. Δύο καλές στιγμές, μία για κάθε πλευρά, στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ακρίτας απείλησε στο 10' με τον Ελ Τζεμιλί, ενώ ο Άρης με τον Κακόριν στο 32'. Διπλή ευκαιρία του Άρη με Μπαμπίκα και Μπέγκστον στο 74'. Αλλά ο Ακρίτας είχε την μεγαλύτερη του αγώνα στο 90', όταν ο Ζουνίνιο πάσαρε στον Λόπες που δεν σημάδεψε σωστά από πλεονεκτική θέση.

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Μποακί, Μεντιούπ (24' Γιαγκό, 46' Μπαμπίκα), Μπρόρσον, Καζού, Στρούσκι, Γιαμπλόνσκι, Μπέγκστον, Μαγιαμπέλα (82' Στεπίνσκι), Μουσούντα, Κακόριν (61' Ντελμίρο).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Μπρούνο Ακράποβιτς): Περντρέου, Σέχιτς, Ντραμέ, Φοφανά, Φουριέλ (82' Παουγκέν), Κονέ, Άμπραχαμ, Κλεμέντε, Ελ Τζεμιλί (71' Ζουνίνιο), Γαβριήλ (71' Λόπες), Πικής.

Αντίθετα στο ματς του «ΓΣΠ» οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές τόσο για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας όσο και για την Καρμιώτισσα. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός βασίστηκε περισσότερο στην καλή του άμυνα, παρά στην επίθεσή του. Το φινάλε βρήκε το ματς να λήγει χωρίς σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Μάκης Σεργίδης): Μολ, Κυριάκου, Μπάρντι, Μουκτάρης, Έσελινγκ, Ιωάννου, Νάνι, Ψύχας (64' Χαραλάμπους, 90' Ντόσης), Ευτυχίδης (74' Σλόγκαρ), Χέντρικς (64' Χριστοδούλου), Κορομά (74' Κα).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Σωφρόνης Αυγουστή): Κνόμπλοχ, Τάντι (46' Τζανακάκης), Χούμποτσαν (4' Μίκο), Μαλόν, Τσέλουσκα, Νεοφύτου, Ελ Αλουχί, Ντούμπια (77' Οικονομίδης), Κουλιμπαλί (64' Χατζηβασίλης), Γκραντινάρου (46' Καλτσάς), Ντούρις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr