Ποδόσφαιρο

Ο Ζοάο Φέλιξ ανανεώνει με Ατλέτικο και φεύγει, δανεικός, για Τσέλσι [vid]

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 22:24

Αντίστροφη μέτρηση για την μετακίνηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού από τους «ροχιμπλάνκος» στους «μπλε» του Λονδίνου.

Ο Ζοάο Φέλιξ ανανεώνει με Ατλέτικο και φεύγει, δανεικός, για Τσέλσι [vid]

Ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού χειμώνα έχει κρατήσει λίγο παραπάνω για διαδικαστικούς λόγους. Διότι είναι δεδομένο πώς ο Ζοάο Φέλιξ θα μετακομίσει από την ισπανική πρωτεύουσα για την αγγλική. Θα αφήσει για μερικούς μήνες τη Μαδρίτη και θα γίνει κάτοικος Λονδίνου. Καθώς ο 22χρονος μεσοεπιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Τσέλσι.

Ένα θέμα που είναι γνωστό ήδη. Με την ισπανική εφημερίδα «Marca» να δίνει μια επιπλέον διάσταση στο θέμα. Διότι ο διεθνής Πορτογάλος έχει δεχθεί πρόταση από τους «ροχιμπλάνκος» για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Πιο συγκεκριμένα, για να επεκτείνει κατά ένα χρόνο αυτό που έχει με την ομάδα του Τσόλι Σιμεόνε. Αντί για το 2026, δηλαδή, να λήγει αυτό το 2027. Μια διαδικασία που προχωράει η διοίκηση της ομάδας της Μαδρίτης. Ο στόχος ένας. Να μειωθούν οι ετήσιες αποδοχές του 22χρονου παίκτη.

Ήδη ο αγγλικός με τον ισπανικό σύλλογο έχουν συμφωνήσει για τον Ζοάο Φέλιξ. Ο οποίος, μόλις τελειώσει με τη διαδικασία της επέκτασης της συνεργασίας του με τη Ατλέτικο, θα μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει για το Λονδίνο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr