Ποδόσφαιρο

Serie A: Πολύτιμες νίκες για Βερόνα και Αταλάντα [vids]

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 23:38

Η πρώτη συνεχίζει τη «μάχη» για την παραμονή, ενώ η δεύτερη μπήκε δυναμικά και πάλι στο… κόλπο της Ευρώπης.

Serie A: Πολύτιμες νίκες για Βερόνα και Αταλάντα [vids]

Τα ματς στο ιταλικό πρωτάθλημα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Τη Δευτέρα τη χαρά των τριών βαθμών πήραν τόσο η Βερόνα όσο και η Αταλάντα. Η πρώτη κόντρα στην Κρεμονέζε, η δεύτερη με ανατροπή κόντρα στην Μπολόνια.

Στη Βερόνα, ωστόσο, η Ελλάς επικράτησε 2-0 της Κρεμονέζε. Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, στη «μάχη» πού δίνει για να παραμένει στην κατηγορία. Όλα έγιναν στα πρώτα 26 λεπτά. Διάστημα που η Βερόνα πέτυχε τα δύο της γκολ με τον Ντάρκο Λάζοβιτς και έβαλε τις βάσεις για την νίκη. Στη συνέχεια έκανε καλή διαχείριση και πήρε ένα πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Αντίθετα, στη Μπολόνια το πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς αντίθετα. Μιας και οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς στο σκορ, δηλαδή πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Όμως, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Καθώς οι «μπεργκαμάσκι» γύρισαν το ματς στο δεύτερο 45λεπτο και επέστρεψαν στις νίκες. Ένα αποτέλεσμα που τους έβαλε ξανά, γερά, στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη.

Βερόνα - Kρεμονέζε 2-0

(9', 26' Λάζοβιτς)

Μπολόνια - Αταλάντα 1-2

(6' Ορσολίνι - 47' Κούπμαϊνερς, 58' Χόιλουντ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr