Ποδόσφαιρο

La Liga: Ισοπαλία στη βάσκικη «μονομαχία» [vid]

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 23:59

Στο 0-0 έμειναν Αθλέτικ Μπιλμπάο και Οσασούνα, στην αναμέτρηση δηλαδή που ολοκλήρωσε την 16η αγωνιστική.

La Liga: Ισοπαλία στη βάσκικη «μονομαχία» [vid]

Την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος έχασε η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Σε ένα ματς που ήταν «μονόλογος» για εκείνη, αλλά το γκολ δεν ήρθε τελικά ποτέ! Το βράδυ της Δευτέρας, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με την Οσασούνα. Με το αποτέλεσμα αυτό στο «San Mames», έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην 4άδα. Διότι έτσι θα ισοβαθμούσε με την Μπέτις.

Από την αρχή του ματς η Αθλέτικ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσε και έψαχνε να βρει το γκολ. Ήδη από το 10' έδειξε η ομάδα του Βαλβέρδε τις διαθέσεις της. Στο 10' ο Μπερτσίτσε απείλησε με μακρινό σουτ, αλλά ο Α. Φερνάντες αντέδρασε σωστά. Στο 36' ο Σάνσετ έκλεψε την μπάλα, αλλά στο φινάλε του σουτ του Νίκο Γουίλιαμς πέρασε πάνω από την εστία του Α. Φερνάντες. Ένα λεπτό αργότερα, στο 37', ο Γκουρουθέτα απείλησε ξανά μέσα από την περιοχή, όμως ο Αϊτόρ Φερνάντες έκανε μεγάλη επέμβαση.

Η Αθλέτικ πέτυχε γκολ στο 62' με τον Γκουρουθέτα, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης και δεν μέτρησε. Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Νίκο Γουίλιαμς στο 74', αλλά αστόχησε από κοντινή απόσταση. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ραούλ Γκαρσία στο 85', λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Η Οσασούνα απείλησε στο 90' με τον Μανού Σάντσες, ωστόσο ο Ουνάι Σιμόν κινήθηκε γρήγορα και απομάκρυνε την μπάλα. Με τον Νίκο Γουίλιαμς να απειλεί για μία ακόμη φορά στις καθυστερήσεις, στο 90'+2, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr