Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Στα προημιτελικά η Λαμία, 1-2 στην Καλλιθέα (vid)

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 19:28

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου πήρε η Λαμία, καθώς πέρασε νικηφόρα από το "Γρ. Λαμπράκης" με 2-1 επί της Athens Καλλιθέας FC (1-1 το πρώτο ματς).

Κύπελλο Ελλάδας: Στα προημιτελικά η Λαμία, 1-2 στην Καλλιθέα (vid)

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 11΄, όταν μετά από σέντρα του Κυνηγόπουλου και κεφαλιά του Ντεμέτριους η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Η Λαμία στην συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της καταφέρνοντας να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, όχι μια αλλά δύο φορές σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Μανούσος (34′) και στην συνέχεια Μαρτίνεθ (38′) έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα τους, βάζοντας έτσι γερές βάσεις πρόκρισης.

Η Καλλιθέα δεν έβαλε κάτω και αντέδρασε. Στο 41΄ο Νίλι με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σαράνοφ, μείωσε το σκορ (1-2) και διατήρησε «ζωντανούς» τους γηπεδούχους στο κυνήγι της πρόκρισης.

Στο 73′ η ομάδα του Γιώργου Σίμου ισοφάρισε με κεφαλιά του Καινούργιου, όμως ο αμυντικός της Athens Kallithea ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 75′ ο Τσιλούλης έφτασε κοντά στο να σφραγίσει την πρόκριση για τη Λαμία, ωστόσο η προσπάθειά του μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ.

Στην επόμενη φάση η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Παραλιμνίου-Αγιος Νικόλαος.

Καλλιθέα: Πάντος, Βασιλούδης, Κολτσίδας, Βλάχος, Καινούργιος (79' Ρέντζας), Μπουλούλης (79' Δούμτσης), Σαντάνα (58' Λάσκαρης), Νίλι, Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (79' Τσιντώνης).

Λαμία: Σαράνοφ, Σαραμαντάς (58' Γκοράνοφ), Τζανετόπουλος, Κορνέζος,Τζανδάρης (58' Ντε Βινσέντι), Νούνιες (68' Σλίβκα), Σιμόν, Μαρτίνεθ (58' Μπεχαράνο), Τσιλούλης, Ρόμανιτς (79' Γιακουμάκης), Μανούσος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr