Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ και Αλμέιδα μαζί έως το 2028!

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 22:21

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ματίας Αλμέιδα έως το 2028! «Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ που μάλιστα έβαλε ρήτρα αποχώρησης του Αργεντινού τεχνικού στα 10 εκ. ευρώ!

ΑΕΚ και Αλμέιδα μαζί έως το 2028!

Mε μία σύντομη, αλλά γεμάτη ενθουσιασμό ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΑΕΚ έριξε τη… βόμβα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ματίας Αλμέιδα!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή για το αυριανό (11/01, 19:00) ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά και εκεί «σφραγίστηκε» η συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας με τον 49χρονο κόουτς, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο τετραετές συμβόλαιο!

Με αυτόν τον τρόπο μπαίνει, φυσικά και τέλος στη όποια φημολογία είχε αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από το όνομα του Αλμέιδα, με το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων για αυτόν. Ο ίδιος, άλλωστε, ξεκαθάριζε συνεχώς πως μόνο την παραμονή του στην ΑΕΚ είχε στο μυαλό του, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε με την υπογραφή του νέου πολυετούς συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028!
Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ"!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr