Ποδόσφαιρο

Ιστορική πρόκριση για τον Απόλλων Παραλιμνίου [vids]

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 17:44

Με δύο γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη νίκησε στην Κρήτη 2-1 τον Άγιο Νικόλαο και πέρασε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία.

Ιστορική πρόκριση για τον Απόλλων Παραλιμνίου [vids]

Μεγάλη ημέρα για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Η ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδας νίκησε 2-1 στην Κρήτη τον Άγιο Νικόλαιο. Με αυτό τον τρόπο πέρασε στην 8άδα του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί, όπως, θα αντιμετωπίσει τη Λαμία. Μια πρόκριση που φέρει τη… σφραγίδα του Γιώργου Γεωργιάδη. Ο έμπειρος παίκτης πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του Παραλιμνίου.

Ο Γεωργιάδης άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα στο ματς, στην Κρήτη. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 0-1.

Ωστόσο, η ομάδα του Αγίου Νικολάου ισοφάρισε στο 30' με το σουτ του Μηνά (1-1).

Κάτι που δεν άλλαξε στα 90 λεπτά. Κατά συνέπεια, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, καθώς και το πρώτο είχε λήξει επίσης ισόπαλο. Έτσι, στο 109' ο Γεωργιάδης έκλεψε την μπάλα λίγα μέτρα μετά το κέντρο από τον Κίτο, προχώρησε και πλάσαρε τον Γιαγκόζη για το 1-2. Κάτι που δεν άλλαξε ως το και φινάλε του έξτρα ημιώρου και ο Απόλλων Παραλιμνίου πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Γιαγκόζης, Ζέλιος, Τσαναϊ, Γωνιωτάκης (69' Δολαψάκης), Κίτος, Χύσι, Φουκαράκης, Νοκάι (63' Πλουσής), Σέχου, Μηνάς (105' Μαρκάκης), Μελισσόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Κουτζαβασίλης, Τσομαχασβίλι, Γκούμας, Κουτζαβασίλης, Κιουκτσεκτσίδης (102' Παπαδόπουλος), Τζαμπέγια (112' Καρατλίδης), Τζελίδης, Γεωργιάδης (112' Ζιάκας), Ελέζι (117' Γάκης), Καρυοφύλλης (77' Πέτρου), Γκέκας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr