Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός άνετος στο Βόλο, τώρα «βλέπει» ΠΑΟΚ [vids]

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 18:34

Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν, οι «πράσινοι» νίκησαν 2-0 την ομάδα της Μαγνησίας στο Πανθεσσαλικό. Σειρά έχουν τα ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Παναθηναϊκός άνετος στο Βόλο, τώρα «βλέπει» ΠΑΟΚ [vids]

Η νίκη 3-0 στον πρώτο αγώνα στη Λεωφόρο κατέστησε τον Παναθηναϊκό ως το απόλυτο φαβορί και στη ρεβάνς κόντρα στο Βόλο, στο Πανθεσσαλικό. Επιπλέον, παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι από την ομάδα του Μπράτσου. Με δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά 2-0, προκρίθηκαν στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Το «τριφύλλι» είχε από την αρχή τα ηνία του ματς. Είχε τις ευκαιρίες του. Αλλά το γκολ ήρθε λίγο πριν από το ημίχρονο. Στο 41' ο Ιωαννίδης πρόλαβε την έξοδο του Κότνικ και τον απέφυγε, αλλά βγήκε αρκετά πλάγια. Γύρισε την μπάλα για τον Τσέριν που σημάδεψε σωστά για το 0-1.

Στο 44' το μαρκάρισμα του Πούχατς στον Τάχατο καταλογίστηκε αρχικά ως πέναλτι από τον διαιτητή. Ωστόσο, ο έλεγχος της φάσης από το VAR έδειξε πώς το μαρκάρισμα ήταν εκτός έδρας. Με αποτέλεσμα να αλλάξει η αρχική υπόδειξή του. Και να καταλογίσει το φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε ο ρυθμός του ματς. Τελικά στο δεύτερο γκολ ήρθε στο 80'. Κόρνερ του Μπερνάρ, κεφαλιά προς τα πίσω του Σάντσες και ο Σπόραρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Ουές, Ασλανίδης, Ταχάτος, Σιέλης, Μεταξάς (66' Ντέλετιτς), Μεσκίδα, Γκάζι (66' Τσελεμπάκης), Καρτάλης, Τσιρίνος (66' Μπαριέντος), Κούτσιας (46' Οζέγκοβιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας, Πούχατς (75' Παλάσιος), Τσόκαϊ, Ρούμπεν (64' Σπόραρ), Τσέριν, Βαγιαννίδης (82' Κουρμπέλης), Ιωαννίδης (82' Κώτσιρας), Βέρμπιτς (64' Μπερνάρ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.