Ποδόσφαιρο

Η ανανεωμένη ΑΕΚ έκανε τη δουλειά της [vids]

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 20:57

Νίκησε 3-0 την Κηφισιά με τα γκολ να έρχονται από τρία νεαρά παιδιά και συνέχισε το απόλυτο στην «Αγιά Σοφιά».

Η ανανεωμένη ΑΕΚ έκανε τη δουλειά της [vids]

Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς, δηλαδή η νίκη 2-0 της ΑΕΚ, είχε μετατρέψει τη ρεβάνς σε διαδικαστική υπόθεση. Αν και ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε ριζικό «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα της Ένωσης, αυτό δεν άλλαξε ούτε τη φιλοσοφία, ούτε το στιλ, ούτε το παιχνίδι της Ένωσης. Έτσι ήρθε και η δεύτερη νίκη με 3-0 κόντρα στην ομάδα των Βορείων Προαστίων που έστειλε τους «κιτρινόμαυρους» στην 8άδα του Κυπέλλου Ελλάδας. Αύριο θα μάθουν και τον αντίπαλό τους, καθώς θα γίνει η ρεβάνς του Απόλλωνα Πόντου με τον Πανσερραϊκό και τους Σερραίους να έχουν το πλεονέκτημα από τη νίκη 3-0 στο πρώτο ματς.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα. Μάλιστα, πήρε το προβάδισμα στο σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ. Μιας και στο 27' ο Μουστακόπουλος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Αγριμάκη για το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Πιο συγκεκριμένα, στο 48' ο Ρότα έκανε τη σέντρα και ο Ραντόνια με σουτ στην κίνηση, πέτυχε το 2-0.

Η Κηφισιά απείλησε στο 65' με τον Τετέι, αλλά ο Στάνκοβιτς αντέδρασε σωστά. Το αποτέλεσμα ήταν στο 82' να έρθει και το τρίτο γκολ. Γύρισμα του Πινέδα και προβολή του Μαχαίρα, έφεραν το 3-0 για την Ένωση. Ένα σκορ που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν ο Φαν Βέερτ ήταν λίγο πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια (63' Πινέδα), Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ρότα, Μουστακόπουλος (78' Κοσίδης), Γαλανόπουλος, Τσούμπερ (65' Μαχαίρας), Πάολο Φερνάντες, Μάνταλος, Φαν Βέερτ.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αγριμάκης, Ποζατζίδης, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Γκίνη, Παπασάββας (55' Πέιος), Να'α, Προβυδάκης (79' Παναγιώτου), Ταλάλ (55' Κουϊρουκίδης), Καλλέργης (70' Παυλάκης), Τετέι (70' Πρίτσας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.