Ποδόσφαιρο

EFL Cup: «Μπαμ» από τη Σαουθάμπτον - Στην «4» και η Νότιγχαμ [vids]

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 - 00:41

Οι «Άγιοι» νίκησε 2-0 την Μάντσεστερ Σίτι και την «πέταξαν» εκτός διοργάνωσης. Η Φόρεστ απέκλεισε στα πέναλτι την Γουλβς.

EFL Cup: «Μπαμ» από τη Σαουθάμπτον - Στην «4» και η Νότιγχαμ [vids]

Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε η προημιτελικά φάση του Λιγκ Καπ στην Αγγλία. Διότι μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η πρόκριση που πέτυχε η Σαουθάμπτον κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, εδώ πρέπει να σημειωθεί πώς ο Γκουαρδιόλα παρέταξε μια άκρως πειραματική ενδεκάδα, μιας και το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο και στη συνέχεια της σεζόν.

Στο «Saints Mary’s» η Σαουθάμπτον έκανε τη δουλειά μέσα σε πέντε λεπτά. Στο 23' ο Σέκου Μάρα άνοιξε το σκορ, για να βρει δίχτυα και ο Τζενεπό στο 28' και να βάλει από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη των «Αγίων». Στη συνέχεια, οι «πολίτες πίεσαν, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως, η Σαουθάμπτον άντεξε και κατάφερε να πάρει τη νίκη πρόκριση για τα ημιτελικά.

Στον άλλο προημιτελικό το βράδυ της Τετάρτης, ο Μπολί πέτυχε γκολ για την Φόρεστ στο 18' για το 1-0. Αλλά στο 64' ο Χιμένες ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ντένις είχε δοκάρι στο 76' για την ομάδα της Νότιγχαμ που αποδείχθηκε περισσότερο ψύχραιμη από την «άσπρη βούλα»! Εκεί επικράτησε 4-3, με τις δύο ομάδες να χάνουν τα πρώτα πέναλτι με Σάριτζ (σ.σ.: απέκρουσε ο Ζοσέ Σα) και Νέβες (σ.σ.: απέκρουσε ο Χέντερσον), αλλά οι «λύκοι» έχασαν και το τελευταίο με τον Χοτζ που δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Χέντερσον, επίσης!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr