Ποδόσφαιρο

Τεράστια πρόκριση της «Granata» με 10 [vid]

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 - 01:02

Αν και η Τορίνο έπαιξε από το 70' με παίκτη λιγότερο, νίκησε 1-0 στο «San Siro» τη Μίλαν στην παράταση και την «πέταξε» εκτός Coppa Italia.

Τεράστια πρόκριση της «Granata» με 10 [vid]

Αποκλεισμός ΣΟΚ για την Μίλαν, όπως εξελίχθηκε το ματς, από την Τορίνο στο «San Siro». Η «Granata» επικράτησε 1-0 την παράταση και «πέταξε» εκτός Copa Italia τους «ροσονέρι». Η πρόκρισή της, μάλιστα, έχει ακόμη πιο μεγάλη αξία αν αναλογιστεί κανείς πώς από το 70ό λεπτό αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο.

Το ματς ήταν συναρπαστικό. Η Μίλαν είχε τη μεγαλύτερή της ευκαιρία στο 26'. Όταν ο Ντε Κετελάρε έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο δεξί δοκάρι. Βέβαια όλα άλλαξαν στο 70' όταν ο Τζίτζι είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Τορίνο με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά, αυτό δεν αποτέλεσε τελικά… πρόβλημα! Οι «ροσονέρι» άγγιξαν το 1-0 στο 84' με την ατομική ενέργεια από τον Ντεστ! Το ίδιο έγινε και στο 90'+2 με τον Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να κάνει μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Ερναντές.

Στην παράταση, όμως, η Τορίνο έκανε τη… ζημιά! Στο 113' σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Μπαγεγέ γύρισε την μπάλα για τον Αντοπό που πλάσαρε από κοντά τον Ταταρουσάνου για το 0-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με την Τορίνο να παίρνει μια μεγαλειώδη πρόκριση μέσα στο Μιλάνο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr