Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός Β' πέτυχε το πρώτο «διπλό» κόντρα στην ΑΕΚ Β' [vids]

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 - 20:44

Οι «ερυθρόλευκοι» με τα γκολ του Λιάτσου έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν 2-1 της Ένωσης.

Ο Ολυμπιακός Β' πέτυχε το πρώτο «διπλό» κόντρα στην ΑΕΚ Β' [vids]

Μετά από ένα ματς που είχε ρυθμό, ένταση και πάθος, η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού νίκησε 2-1 την αντίστοιχη της ΑΕΚ στα Σπάτα. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Γιάννη Οκκά. Επιπλέον, ήρθε κόντρα στην αντίστοιχη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου με ανατροπή.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε την πρώτη της στιγμή πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό στο ματς. Τελικά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 21' κέρδισε πέναλτι στη φάση με πρωταγωνιστές τους Αποστόλη Χριστόπουλο και Χρυσόπουλο. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Ευθύμης Χριστόπουλος, στο 22', για το 1-0 υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Αλλά η συνέχεια ανήκε στον Ολυμπιακό Β'. Διότι ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου γύρισε το ματς και πήρε το προβάδισμα. Με τα δύο γκολ από τον Λιάτσο, το ένα καλύτερο από το άλλο. Στο 26', με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ισοφάρισε σε 1-1.

Επιπλέον, στο 39' ο Λιάτσος με σουτ έξω από την περιοχή, «νίκησε» ξανά τον γκολκίπερ της ΑΕΚ για το 1-2. Ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος και ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του, εκτός έδρας νίκη.

ΑΕΚ Β' (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κ. Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος (61' Σπυριδάκης), Γερολέμου, Ρουκουνάκης (87' Γ. Σταμούλης), Γκολφίνος (61' Σκόνδρας), Ζίνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' (Γιάννης Οκκάς): Παπαδούδης, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Χρυσόπουλος, Μαυρουδής, Κατσουλίδης (70' Νίκολιτς), Κωστή, Καράκουτης (76' Ιμπαγάσα), Λιάτσος (84' Κουτσίδης), Μαρίνος (84' Κεραμίδας), Βλαχομήτρος (70' Αλγκασίμ Μπα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr