Ποδόσφαιρο

Τρίποντα η Πάφος και ο Ολυμπιακός με Ντουρμισάι [vids]

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 - 21:05

Επιστροφή στις νίκες για την πρώτη μετά από δύο αγωνιστικές. Σπουδαίο τρίποντο για τους «μαυροπράσινους» με τον Έλληνα φορ να σκοράρει.

Τρίποντα η Πάφος και ο Ολυμπιακός με Ντουρμισάι [vids]

Μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, η Πάφος μπήκε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ νίκησε 2-0 στο «Τάσος Μάρκου» το Παραλίμνι και έπιασε στην πρώτη θέση την ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά με ματς παραπάνω. Ένα ακόμη ματς που ο Ζάιρο πέτυχε γκολ. Ο πρώτος σκόρερ στο κυπριακό πρωτάθλημα άνοιξε το σκορ με τακουνάκι στο 44'. Επιπλέον, στο 90' ο Τάνκοβιτς ευστόχησε σε πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι του Ρουσιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η Ένωση είχε σκοράρει στο 33' με τον Κατσιάρη, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Κόρσια (56' Κοτσώνης), Ντρέκσα, Γεβρέμοβιτς (88' Σολωμού), Λουσέρο, Πολυκάρπου, Κατσιάρης (88' Φερνάν), Λαμί (76' Γαβριήλ), Ντιαβαρά, Βουτσένοβιτς (76' Ρουσιάς).

ΠΑΦΟΣ (Χένινγκ Μπεργκ): Αντός, Δημητρίου, Παλάσιος, Μπάιριτς, Ζουνίνιο, Ναμ, Κανέ, Ντράγκομιρ, Χέσταντ (63' Σεμέδο), Τάνκοβιτς (90'+5 Χότσκο), Ζάιρο (90'+5 Μπεταγκόρ).

Άφησε τον ΟΦΗ και πήγε στην Κύπρο, στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Μπήκε στο ματς στο 59'. Και στο 71' ο Φιορίν Ντουρμισάι άνοιξε… λογαριασμό στα γήπεδα της Μεγαλονήσου. Στο ματς του «Στέλιος Κυριακίδης» σκόραρε με κεφαλιά και χάρισε τη νίκη 1-0 στους «μαυροπράσινους», την πρώτη μετά από τέσσερις μήνες. Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Ολυμπιακός ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και ανέβηκε στην 12η, αφήνοντας την ομάδα της Χλώρακας ουραγό στον βαθμολογικό πίνακα.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Μπρούνο Ακράποβιτς): Πεντρέου, Σέχιτς, Κόρατς, Ντραμέ, Φοφανά (77' Αμπντουσαλάμοφ), Κονέ (84' Αραούχο), Άμπραχαμ (77' Κλεμέντε), Ελ Τζεμιλί (46' Λόπες), Γαβριήλ, Ραμίρες, Πικής (46' Ζουνίνιο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Μάκης Σεργίδης): Μολ, Κυριάκου, Μπάρντι, Έσελινγκ, Ιωάννου, Μουκτάρης, Νάνι (76' Λιασίδης), Δόσης, Ευτυχίδης (59' Κα), Πεχλιβάνης (76' Σλόγκαρ), Κορόμα (59' Ντουρμισάι).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr