Ποδόσφαιρο

Η Γαλατασαράι μεγάλωσε το προβάδισμά της [vids]

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 - 21:55

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε, η πρωτοπόρος της Super Lig πήρε νέο τρίποντο και αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της.

Η Γαλατασαράι μεγάλωσε το προβάδισμά της [vids]

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγα 24ωρα από τον θρίαμβο της Γαλατασαράι, στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε. Εκεί όπου η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ νίκησε 3-0 και ξέφυγε με +4 από την άσπονδη αντίπαλό της. Απόψε έβαλε τέσσερα γκολ. Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, επικράτησε 4-0 της Χατάισπορ στο «Nef Stadium». Το αποτέλεσμα αυτού του ματς την έφερε στους 42 βαθμούς και προσωρινά στο +7 από τη δεύτερη θέση και τους διώκτες της.

Μεγάλος πρωταγωνιστές για την Γαλατασαράι ήταν ο Χουάν Μάτα. Ο Ισπανός πέτυχε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Χατάισπορ. Αμφότερα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ειδικότερα, στο 45'+4 σημείωσε το 2-0 και στο 45'+6 το 3-0. Έτσι τελείωσε και το πρώτο μέρος. Διότι ο Ακτούρκογλου ήταν εκείνος που είχε ανοίξει το σκορ στο 9'. Ο Γκομίς στο 76', πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ για το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο άλλο ματς που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής και είχε ελληνικό… χρώμα (σ.σ.: βασικός με την Καϊσέρισπορ ο Κολοβέτσιος, βασικοί με την Σίβασπορ οι Γούτας και Χαρίσης) η Καϊσέρισπορ νίκησε με 4-1. Με τα τέρματα του Χοσεϊνί στο 23', του Κεμέν στο 31' και του Σαζντάγκι στο 41', οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 στο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 52' σε 3-1 με το γκολ του Γιάλτσιν. Αλλά ο Κέμεν βρήκε και πάλι… δίχτυα για το τελικό 4-1 της αναμέτρησης στο Καϊσέρι. Η ομάδα της περιοχής έβαλε τέλος στο σερί ηττών που μετρούσε, σε αντίθεση με την Σίβασπορ που συνεχίζει να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr