Ποδόσφαιρο

La Liga: Ισοπαλία στο «Balaídos» [vid]

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 - 23:51

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με την Βιγιαρεάλ να προηγείται και την Θέλτα να σώζει τον βαθμό.

La Liga: Ισοπαλία στο «Balaídos» [vid]

Το σερί τριών νικών που «έτρεχε» η Βιγιαρεάλ σταμάτησε στη Γαλικία. Η Θέλτα την υποχρέωσε στην ισοπαλία 1-1. Έτσι, η ομάδα του Κίκε Σετιέν έχασε την ευκαιρία να «πατήσει» για τα καλά μέσα στην πρώτη 4άδα του ισπανικού πρωταθλήματος. Σε ό,τι αφορά την ομάδα του Καρβαλιάλ, πήρε έναν ακόμα πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά της να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» ήθελε να δείξει από την αφετηρία του ματς που έχει τον πρώτο λόγο. Εξάλλου, προέρχονταν από την σπουδαία νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1. Έτσι, στο 10' ο Πάου Τόρες σκόραρε, αλλά αυτό το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Αλλά στο 15' ο Ζεράρ Μορένο με δυνατό σουτ σημείωσε το 0-1. Στη συνέχεια, το ματς άνοιξε. Μεγάλη ευκαιρία με τον Ιάγκο Άσπας στο 23'! Με το αποτέλεσμα αυτό, λοιπόν, ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.

Όμως, στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν. Διότι η Βιγιαρεάλ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 και η Θέλτα, τελικά, ήταν εκείνη που σκόραρε. Ο Μοράλες έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο 61', αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Το αποτέλεσμα ήταν στο 68' να ισοφαρίσει η ομάδα του Βίγκο. Με το τέρμα που πέτυχε ο Στραντ Λάρσεν, όυ βρήκε δίχτυα και με τη βοήθεια του δοκαριού για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ανατροπή στο 76', αλλά η προσπάθεια του ντε λα Τόρε πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Αντίστοιχη κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Νούνιες στο 83'. Στην συνέχεια, ο Ρέινα έκανε δύο σημαντικές επεμβάσεις. Στο 87' στο σουτ του Στραντ Λάρσεν και στο 89' στην κεφαλιά του Τάπια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr