Ποδόσφαιρο

Premier League: Οι «χωριάτες» έχουν πάρει τα... πάνω τους! [vid]

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 00:31

Με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της, η Άστον Βίλα γύρισε σελίδα. Νέα νίκη, 2-1 την Λιντς και απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Premier League: Οι «χωριάτες» έχουν πάρει τα... πάνω τους! [vid]

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει τον τελευταίο καιρό η Άστον Βίλα. Ο Ουνάι Έμερι έχει βάλει ήδη τη σφραγίδα του και οι «χωριάτες» έχουν κάνει πολλά βήματα προόδου. Με αποτέλεσμα να έχουν αποκτήσει μια διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στην Premier League. Το βράδυ της Παρασκευής πέτυχαν άλλη μία νίκη, καθώς επικράτησαν 2-1 της Λιντς.

Οι «χωριάτες» πήραν το προβάδισμα στο ματς από πολύ νωρίς. Διότι μόλις στο 3' ο Μπέιλι ήταν εκείνος που σημάδεψε σωστά και πέτυχε το 1-0. Ιδανική εκκίνηση στο ματς για την Βίλα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε ένα αργό τέμπο που βόλευε περισσότερο τους γηπεδούχους. Αλλά η Λιντς ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Το αποτέλεσμα ήταν στο 45'+1 τα «παγώνια» να απειλήσουν με τον Χάρισον, αλλά ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αντέδρασε σωστά και έδιωξε. Στο 45'+2 ο Ροντρίγκο σκόραρε, όμως το VAR έδειξε πώς υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Νέα ευκαιρία με τον Γκνόντο στο 53', με τον Μαρτίνες και πάλι να του λέει… όχι. Έτσι, στο 64' ο Μπουέντια σκόραρε από κοντά και το Video Assistant Referee επιβεβαίωσε το γκολ για το 2-0. Η Βίλα είχε δύο ακόμη καλές στιγμές με Μορένο (72') και Ίνγκς (74').

Όμως, η Λιντς κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 83'. Ο Γκέλχαρντ βρήκε τον Μπάμφορντ που σημάδεψε σωστά και έβαλε ξανά τα «παγώνια» στο ματς. Αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο και τελικά το ματς έληξε με την Άστον Βίλα να επικρατεί 2-1 της Λιντς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr