Ποδόσφαιρο

Super League: "Μοιρασιά" για Λαμία και Ατρόμητο (1-1) {vid}

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 20:13

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ατρόμητο στο «Αθανάσιος Διάκος» και με το οποίο άνοιξε την αυλαία της η 18η αγωνιστική της Super League. Ο Ροτάριου άνοιξε το σκορ (8'), ο Κορνέζος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (47').

Super League:

Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και δεν άργησαν να προηγηθούν: Στο 8′ ο Κιάρτανσον πλάσαρε, ο Σαράνοφ απέκρουσε και ο Ροτάριου στην επαναφορά έκανε το 0-1. Σκορ που έμεινε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο συνολικά ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και οι γηπεδούχοι, από την άλλη πλευρά, προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως και συγκεκριμένα στο 47′ η Λαμία ισοφάρισε με κεφαλιά του Κορνέζου μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπεχαράνο. Ένα γκολ που έδωσε ψυχολογική ώθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν πάρει πλέον τον έλεγχο και έδειχναν διάθεση να πιέσουν και για δεύτερο γκολ.

Παρ’ όλα αυτά, ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που θα μπορούσαν να το πετύχουν, έχοντας δοκάρι με τον Φριντζόνσον στο 70′, ενώ στο 81′ η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκοράνοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και από τη στιγμή που έμεινε με παίκτη λιγότερο, έπαιξε με στόχο να κρατήσει έστω το 1-1 και τα κατάφερε.

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο (74′ Τζανδάρης), Σλίβκα, Νούνιες (74′ Ντε Βινσέντι), Ρόμανιτς, Μανούσος (61′ Τσιλούλης), Βέργος (83′ Σιμόν).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεχρίντα, Στρούγγης, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (79′ Κωτσόπουλος), Φριτζόνσον (59′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (84′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (79′ Οικονομίδης), Ροτάριου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr