Ποδόσφαιρο

Super League 2: Πανσερραϊκός, ΑΕΛ και Απόλλων τη δουλειά τους

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 17:21

Η ομάδα των Σερρών συνέχισε το νικηφόρο σερί της. Τρίποντα για τους «βυσσινί» και την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Super League 2: Πανσερραϊκός, ΑΕΛ και Απόλλων τη δουλειά τους

Το κυρίως «πιάτο» της 11ης αγωνιστικής στη Super League 2 περιλάμβανε 8 ματς την Κυριακή, για βόρειο και νότιο όμιλο. Στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων, τα φαβορί πέτυχαν το στόχο τους. Δηλαδή σημείωσαν τις νίκες που επιζητούσαν. Καταρχάς, στον α' όμιλο ο Πανσερραϊκός συνέχισε την εξαιρετική του πορεία. Μία ακόμα νίκη για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη που πέρασε από τη Ρόδο, επικρατώντας του Διαγόρα. Με το αποτέλεσμα αυτό είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σημαντική νίκη πέτυχε και η ΑΕΛ κόντρα στη Βέροια. Επομένως ανέβηκε στη δεύτερη θέση, στο -3 από την πρώτη. Στους κερδισμένους της αγωνιστικής και η Νίκη Βόλου που «τρέχει σερί» νικών και έχει πλησιάσει σε απόσταση δύο νικών από το… ρετιρέ της βαθμολογίας. Σε καλό «φεγγάρι» βρίσκεται και ο Ηρακλής που όλο ανεβαίνει. Τέλος, η έκπληξη έγινε από τον Αλμωπό Αριδαίας που νίκησε τον ΠΑΟΚ Β' στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά στον β' όμιλο, αυτόν δηλαδή του νότου, εκεί ο Απόλλων επικράτησε 4-1 του ΠΑΟ Ρουφ. Κατά συνέπεια, με τη νίκη αυτή έφτασε τους 23 πόντους και είναι στο -1 από την Κηφισιά, με την ομάδα των βορείων προαστίων να έχει δύο ματς λιγότερα. Σημαντική νίκη πέτυχε, επίσης, και η Ιεράπετρα που είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Αντίθετα, υπήρξε κι ένα ματς που έληξε ισόπαλο. Αυτό ήταν μεταξύ Αιγάλεω και Ηλιούπολης.

ΑΕΛ - Βέροια 1-0

(25' Πεντρόζο)

Νίκη Βόλου - Θεσπρωτός 2-0

(66' Μιράντα, 90'+3 Τζιώρας)

ΠΑΟΚ Β' - Αλμωπός Αριδαίας 0-1

(56' Παπαδόπουλος)

Ηρακλής Λάρισας - Ηρακλής 0-3

(40' Άλεξιτς, 60' Γιουμπιτάνα, 89' Κουντουριώτης)

Διαγόρας - Πανσερραϊκός 0-1

(56' Παπάζογλου)

ΠΑΟ Ρουφ - Απόλλων Σμύρνης 1-4

(23' Κυριαζής - 15' πέν. Χαλίμι, 48', 57', 61' Μωραΐτης)

Αιγάλεω - Ηλιούπολη 1-1

(9' Κολλάς - 26' Τριανταφυλλάκος)

ΟΦ Ιεράπετρας - Χανιά 2-0

(46' Μούλερ, 66' πέν. Τσορνομάζ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr