Ποδόσφαιρο

«Λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 18:57

Ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Ριέρα και έφυγε με βαθμό από την έδρα του Αστέρα.

«Λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη

Η αποβολή του Ριέρα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 24', ήταν η φάση που χαρακτήρισε το ματς στην Αρκαδία. Διότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να λήξει 0-0 το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Λεβαδειακό. Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο ματς, όμως όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο δεν μπορούσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Οι Βοιωτοί είχαν σωστή ανασταλτική λειτουργία και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια.

Οι Αρκάδες στα πρώτα λεπτά του ματς έδειχναν να πατούν καλύτερα σε αυτό. Διότι είχαν στο 19' πολύ μεγάλη ευκαιρία. Με το σουτ στην κίνηση από τον Κρέσπι και την εντυπωσιακή επέμβαση του Στογιάνοβιτς. Αλλά οι δύο κίτρινες μέσα σε δύο λεπτά που δέχθηκε ο Ριέρα (23' και 24') άλλαξαν εντελώς την εικόνα του ματς. Αν και είχε το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Αστέρας απείλησε στο 41' με τον Κρέσπι για άλλη μια φορά.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο το ματς δεν είχε τον ίδιο ρυθμό. Διότι ήταν φανερό πώς ο μεν Αστέρας Τρίπολης δεν μπορούσε λόγω του αριθμητικού μειονεκτήματος. Ο δε Λεβαδειακός γιατί κάτι δεν λειτούργησε καλά στην τελική προσπάθεια. Ο Τορό απείλησε την εστία του Παπαδόπουλου, αλλά χωρίς να δημιουργήσει ουσιαστικά προβλήματα στον τερματοφύλακα του Αστέρα. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν χώρος για να βρεθούν σε θέση βολής απέναντι στον Στογιάνοβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Πίτσου, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρες, Ιγκλέσιας (85' Σανταφέ), Μουνάφο, Κρέσπι (60' Γκαρντάφσκι), Σίτο (85' Μπερτόγλιο), Ριέρα, Μπαράλες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Μπάχανακ, Χαμόντ (46' Συμελίδης), Μεχία (80' Νταμπό), Μουτίνιο, Δούμτσιος, Λούα Λούα (60' Τορό), Τζημόπουλος, Τσάπρας, Βρακάς (79' Νίκας), Παναγιώτου (46' Bήχος).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr