Ποδόσφαιρο

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΑΕΚ πάλεψε ως το φινάλε και δικαιώθηκε [vids]

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 21:12

Με γκολ του Φαράζ στο 90'+4 νίκησε 4-3 τον Άρη στην «Αρένα» και παρέμεινε στην κορυφή. Άνετο 3-0 του Απόλλωνα κόντρα στην Ανόρθωση.

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΑΕΚ πάλεψε ως το φινάλε και δικαιώθηκε [vids]

γκραν γκινιόλ, για γερά νεύρα, ήταν αυτό ανάμεσα στον ΑΕΚ και τον Άρη, στην «Αρένα» της Λάρνακας. Ένα ματς που είχε συναρπαστική εξέλιξη και κρίθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδα της Λάρνακας πέτυχε την 9η σερί, εντός έδρας, νίκη της και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο Άρης πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο πρώτο ημίωρο του ματς. Μιας και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Στρούσκι (20') και Γκομίς (27'), αλλά η ΑΕΚ το έφερε… τούμπα το ματς. Ισοφάρισε ως το 35' με τα γκολ των Άλτμαν (33') και Λόπες (35'), για να προηγηθεί 3-2 με ένα ακόμη γκολ του Άλτμαν (65'). Αν και ο Γκομίς ισοφάρισε σε 3-3 στο 78', η τελευταία… κουβέντα «ειπώθηκε» από τον Φαράζ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+4) για τη νίκη 4-3 της ΑΕΚ.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Χοσέ Λουίς Όλτρα): Πίριτς, Ροσάλες, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Λέντες, Πονς (84' Σανχούρχο), Άλτμαν, Φαράζ, Γκιούρτσο (84' Ναούμ), Λόπες (90'+2 Ρόμο).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Μποακί, Μουσούντα, Ντελμίρο, Καζού (71' Πηλέας), Σόκε, Στρούσκι (71' Μπράουν), Μπένγκτσον, Μπαμπίκα (71′ Κακόριν), Στεπίνσκι (90′ Σπόλιαριτς), Γκομίς (80′ Γιαμπλόνσκι).

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Απόλλων Λεμεσού κόντρα στην Ανόρθωση με 3-0. Το ματς στο στάδιο «Alfamega» της Λεμεσού ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Οι περσινοί πρωταθλητές προηγήθηκαν στο 28' με τον Πίττα και σκόραραν άλλες δύο φορές στην επανάληψη. Αρχικά με τον Χέντι, με πέναλτι, στο 65' και εν συνεχεία με τον Ζράντι στο 89', που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κωνσταντίνος Μακρίδης): Α. Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας (25' Φιλιώτης), Β. Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Αλεσάμι, Γιόστεν (68' Ζράντι), Σπόλιαριτς, Σαχάρ, Ουάρντα (90'+1 Ίλιεφ), Πίττας (90'+1 Νταμπό), Χέντι (68' Ντιγκινί).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Βέσκο Μιχαΐλοβιτς): Λόρια, Αμπαρτζουμιάν (78' Αντωνίου), Κορρέα, Χαρογιάν (69' Παρούτης), Αντωνιάδης (78' Παϊσίνιο), Κορέια, Τεχέρα, Πάντσεον (63' Φερέιρα), Σάμπο, Χριστοφή, Νινγκά (46' Γουαρίς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr