Ποδόσφαιρο

«Buzzer beater» με τον Σπόραρ στα Γιάννενα [vid]

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 22:42

Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (σ.σ.: το κέρδισε ο Κουρμπέλης από τον Μορέιρα) του Σλοβένου φορ, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ.

«Buzzer beater» με τον Σπόραρ στα Γιάννενα [vid]

Τέλος καλό στο ματς των «Ζωσιμάδων» για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» κατάφεραν στις καθυστερήσεις να βάλουν γκολ και να φύγουν νικητές από την έδρα του ΠΑΣ. Σε ένα ματς που έπεσαν πάνω στην καλά οργανωμένη άμυνα των Ιωαννίνων και τον Τσιντώτα. Ακόμη γλίτωσαν το γκολ στο 66', όταν ο Σένκεφελντ έκανε μοιραίο λάθος αλλά ο Μπάλαν που πήρε την μπάλα, την έστειλε στο δοκάρι. Έτσι, το πείσμα του Κουρμπέλη και η απερισκεψία του Μορέιρα στη φάση του 90'+2 έφεραν το πέναλτι. Ο Σπόραρ το εκτέλεσε εύστοχα στο 90'+5 και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τους «πράσινους».

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς μπήκε δυνατά στο ματς. Είναι χαρακτηριστικό πώς στα πρώτα 30 λεπτά έκανε 7 τελικές. Πιο χαρακτηριστικές φάσεις ήταν στο 3' με τον Βέρμπιτς και στο 4' με το λάθος του Παντελάκη, αλλά ο Τσιντώτας αντέδρασε εξαιρετικά. Μία ακόμη σπουδαία επέμβαση στο 29' του γκολκίπερ του ΠΑΣ, στο σουτ του Βαγιαννίδη. Ανάλογο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Με το «τριφύλλι» να έχει ευκαιρίες και τον Τσιντώτα να έχει κατεβάσει τα ρολά! Στο 51' σταμάτησε τον Ιωαννίδη.

Κόντρα στη ροή του ματς, όμως, από ένα λάθος ο ΠΑΣ άγγιξε το γκολ. Διότι στο 66' ο Σένκεφελντ έκανε λάθος, ο Μπάλαν πήρε την μπάλα, αλλά από κοντά δεν νίκησε τον Μπρινιόλι, μιας και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι! Απίστευτη ευκαιρία! Πλέον, όλα, έδειχναν πώς το ματς θα λήξει ισόπαλο. Για να γίνει η φάση του 90'+2 με πρωταγωνιστές τους Κουρμπέλη και Μορέιρα και τον Σπόραρ, στη συνέχεια, να είναι απολύτως ψύχραιμος από την «άσπρη βούλα» για το «διπλό» του Παναθηναϊκού με 1-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Eραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα (77' Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης (87' Τζίμας), Μπαλάν, Μορέιρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (74' Πούχατς), Ρούμπεν (74' Τσόκαϊ), Κουρμπέλης, Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Βέρμπιτς (58' Σπόραρ).

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα highlights με τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.