Ποδόσφαιρο

Serie A: Πέταγε «φωτιές» η Αταλάντα - Χαμόγελα για τους Ρωμαίους [vids]

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 00:28

Οι «μπεργκαμάσκι» έβαλαν 8 γκολ στην Σαλερνιτάνα. Σημαντικές νίκες για Λάτσιο και Ρόμα.

Serie A: Πέταγε «φωτιές» η Αταλάντα - Χαμόγελα για τους Ρωμαίους [vids]

Σημαντικά ματς είχε το κυριακάτικο πρόγραμμα στη Serie A. Ωστόσο, η ομάδα που έκλεψε την παράσταση ήταν η Αταλάντα. Οι «μπεργκαμάσκι» ήταν καταιγιστικοί στο ματς με την Σαλερνιτάνα. Σημείωσαν πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ άλλα τρία στο δεύτερο. Δηλαδή οκτώ, καθώς συνέτριψαν 8-2 την Σαλερνιτάνα.

Ένα αποτέλεσμα που τους έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας, στους 34 πόντους. Εκεί, όμως, έχουν παρέα. Διότι ισοβαθμούν με τις δύο ομάδες από την «αιώνια» πόλη. Δηλαδή την Λάτσιο και την Ρόμα. Οι «λατσιάλι» νίκησαν 2-0 εκτός έδρας την Σασουόλο, ενώ οι «τζιαλορόσι» με ίδιο σκορ, στο «Olimpico», τη Φιορεντίνα.

Επίσης, σημαντικά τρίποντα πήραν τόσο η Μπολόνια όσο και η Σπέτσια. Αποτελέσματα που τους απομάκρυναν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Σασουόλο - Λάτσιο 0-2

(45'+3 Ζακάνι, 90'+4 Φελίπε Άντερσον)

Ουντινέζε - Μπολόνια 1-2

(10' Μπέτο - 59' Σανσόνε, 80' Πορτς)

Τορίνο - Σπέτσια 0-1

(28' πέν. Ενζολά)

Αταλάντα - Σαλερνιτάνα 8-2

(5' Μπόγκα, 20' πέν., 54' Λούκμαν, 23' Σκαλβίνι, 38' Κούπμαϊνερς, 41' Χόιλουντ, 61' Έντερσον, 85' Ζόρτεα - 10' Ντία, 56' Νικολούσι)

Ρόμα - Φιορεντίνα 2-0

(40' Ντιμπάλα, 82' Ντιμπάλα)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr