Ποδόσφαιρο

La Liga: Σε κακό φεγγάρι η Ατλέτικο [vids]

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 01:17

Δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» - Κομβικό «διπλό» για την Εσπανιόλ

La Liga: Σε κακό φεγγάρι η Ατλέτικο [vids]

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα, νέα απώλεια βαθμών για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν κατάφεραν να φύγουν με νίκη από την έδρα της Αλμερία. Αν και προηγήθηκαν με το γκολ του Κορέα, πριν τελειώσει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Με σκόρερ τον Τουρέ που διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Σιμεόνε είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Όμως, έχει μείνει 7 βαθμούς πίσω από την τρίτη Σοσιεδάδ. Επίσης μαζί της ισοβαθμεί η Βιγιαρεάλ και η Μπέτις.

Στο άλλο ματς της Κυριακής, η Εσπανιόλ πέτυχε μεγάλη νίκη στην έδρα της Χετάφε. Αλλά αυτό που ξεχώρισε από το ματς ήταν τα εκπληκτικά γκολ που μπήκαν. Ο Χοσέλου άνοιξε το σκορ με ένα σουτ από το ημικύκλιο της σέντρας. Στη συνέχεια ο Ουνάλ ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό σουτ, στο «αριστερό» παραθυράκι από τη συμβολή της μεγάλης περιοχής και αριστερά. Όμορφο, όμως, ήταν και το νικητήριο γκολ της ομάδας της Βαρκελώνης, με την ατομική ενέργεια του Πουάδο. Αυτό το 2-1 της Εσπανιόλ έφερε τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 14η θέση, με 17 βαθμούς.

Χετάφε - Εσπανιόλ 1-2

(7' Ουνάλ - 6' Χοσέλου, 62' Πουάδο)

Αλμερία - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

(37' Ελ Μπιλάλ Τουρέ - 18' Κορέα)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr