Ποδόσφαιρο

Super League 2: Σημαντικά τρίποντα για Καλλιθέα και Απόλλων Πόντου [vids]

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 20:11

Το φινάλε της 11ης αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορίας βρήκε νικητές του δύο γηπεδούχους.

Super League 2: Σημαντικά τρίποντα για Καλλιθέα και Απόλλων Πόντου [vids]

Με νίκες για την Καλλιθέα κόντρα στην Καλαμάτα και τον Απόλλωνα Πόντου κόντρα στον Μακεδονικό συνεχίστηκε η 11η αγωνιστική τη Δευτέρα. Στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», η Καλλιθέα πέτυχε σημαντική νίκη, 2-1, με αντίπαλο την Καλαμάτα. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο.

Διάστημα που πέτυχαν και τα δύο γκολ του. Καταρχάς, στο 23' με τον Μπουλούλη που πέτυχε το 1-0 και εν συνεχεία με τον Λουκίνα, στο 43'. Έτσι έκλεισε το πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο, ωστόσο, η Καλαμάτα εμφανίστηκε καλύτερη. Είχε ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο ματς, αλλά δεν είχαν θετική κατάληξη. Τελικά στο 82' με το πέναλτι του Αρναρέλλη μείωσε σε 2-1. Όμως, η αποβολή του Μπακαγιόκο στο 85' δεν επέτρεψε στη «Μαύρη Θύελλα» να κυνηγήσει κάτι περισσότερο.

Όσον αφορά στο ματς για τον πρώτο όμιλο, στο Πολύκαστρο, ο Απόλλων Πόντου πήρε πολύτιμη νίκη (3-1) με αντίπαλο τον Μακεδονικό. Ο Απόλλων Πόντου άνοιξε το σκορ με τον Εσαλό (16') και με τον Μπελεβώνη (43') έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Το 3-0 στο 58' από τον Μπελεβώνη, ουσιαστικά, «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Μακεδονικός, το μόνο που έκανε, ήταν να μειώσει. Αλλά με… αυτογκόλ του Καλογέρη στο 80'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr