Ποδόσφαιρο

Η Ομόνοια πάτησε στην πρώτη τετράδα [vid]

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 22:23

Με το «χρυσό» γκολ του Μπρούνο (38') οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 της ΑΕ Λεμεσού.

Η Ομόνοια πάτησε στην πρώτη τετράδα [vid]

Η ανοδική πορεία της Ομόνοιας στο κυπριακό πρωτάθλημα, τις τελευταίες αγωνιστικές, συνεχίστηκε και τη Δευτέρα. Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη στο ματς του «ΓΣΠ» με την ΑΕ Λεμεσού. Ένα γκολ ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιανίκ Φερέρα. Διότι με αυτό έφτασαν τους 34 πόντους και ισοβαθμούν με τον Άρη Λεμεσού.

Μια αναμέτρηση αμφίρροπη από την αρχή ως το φινάλε. Με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο πλευρές. Η Ομόνοια πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς στο 38' με τον Μπρούνο, μετά την ασταθή επέμβαση του Μουριέλ. Η ΑΕ Λεμεσού είχε δοκάρι με τον Σάντος στο 50'. Στο φινάλε της αναμέτρησης, στο 84', δόθηκε αρχικά πέναλτι στη φάση με πρωταγωνιστές τους Κακουλλή και Ολιβέιρα. Ωστόσο ο έλεγχος της φάσης από το VAR έδειξε πώς δεν υπήρχε παράβαση.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιανίκ Φερέρα): Ουζόχο, Ψάλτης, Λανγκ, Μίλετιτς, Κίτσος, Μπασιρού, Κασάμα (88' Κούσουλος), Μπρούνο (88' Μπέζους), Μπάρκερ (54' Λέτσγιακς), Κακουλλής (88' Λοΐζου), Ανσαριφάρντ (74' Χούπερ).

ΑΕ ΛEΜΕΣΟΥ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μουριέλ (46' Ολιβέιρα), Σάντος, Μπιλοβάρ, Τεϊσέιρα, Ντζάλμα, Ζντραφκόσκι, Τσιμπόλα (79' Παπαφώτης), Σις, Μακρής (46' Μιλιντσεάνου), Μιραλάς, Μπεραχίνο (89' Παντελή).

Αναβολή στο Δόξα Κατωκοπιάς - Νέα Σαλαμίνα

Η δυνατή βροχόπτωση προκάλεσε πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο «Κατωκοπιά Επιστροφή - Γλαύκος Κληρίδης», που ήταν ακατάλληλος για να διεξαχθεί το ματς Δόξα Κατωκοπιάς - Νέα Σαλαμίνα. Το ματς μετατέθηκε για αύριο. Αυτό αναφέρει και η σχετική ενημέρωση της κυπριακής ομοσπονδίας: «Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ της Δόξας και της Νέας Σαλαμίνας στο Στάδιο «Κατωκοπιά Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης» δεν θα διεξαχθεί λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από τη συνεχόμενη βροχόπτωση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη, 17 Ιανουαρίου και ώρα 19:00».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr