Ποδόσφαιρο

Η Έμπολι τους βαθμούς, η Σαμπντόρια τις εντυπώσεις [vid]

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 23:51

Νίκη 1-0 για τους γηπεδούχους σε μια αναμέτρηση που οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι.

Η Έμπολι τους βαθμούς, η Σαμπντόρια τις εντυπώσεις [vid]

Ακόμη πιο δύσκολο είναι το μέλλον για την Σαμπντόρια. Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχασε την ευκαιρία για να πάρει αποτέλεσμα, στην έδρα της Έμπολι. Καθώς και περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες είχε. Όμως δέχθηκε το γκολ από μια στατική φάση. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, δηλαδή του 1-0. Μιας και στο φινάλε σκόραρε, αλλά μετά από τον έλεγχο της φάσης στο VAR, τελικά αυτό δεν μέτρησε.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ανήκε στην Σαμπντόρια. Η ομάδα της Γένοβας έφτασε κοντά στο γκολ, στο 28'. Στη σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Μεχντί Πασκάλ έπιασε την κεφαλιά. Ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Διότι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βικάριο! Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί. Είχαν και νέα μεγάλη ευκαιρία στο 51'. Όμως για μια ακόμη φορά ο Βικάριο σταμάτησε, αυτή τη φορά, τον Ρονάλντο Βιέιρα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, η Έμπολι έφτασε στο γκολ. Κόντρα στη ροή του ματς, υπό την έννοια ότι η Σαμπντόρια είχε ως εκείνο το σημείο τις ευκαιρίες. Έτσι, λοιπόν, από μια στατική φάση προηγήθηκε 1-0. Μετά το κόρνερ στο 55', ο Εμπουέχι έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και σημείωσε το 1-0. Η ομάδα της Γένοβας συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες. Άλλη μια ήρθε στο 83' με τον Γκαμπιαντίνι, όμως ο Βικάριο ήταν πάλι σε καίρια θέση και διατήρησε την εστία του αλώβητη.

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς έκανε τις κινήσεις του από τον πάγκο. Σε μια προσπάθεια να «φρεσκάρει» την ομάδα του και να μπορέσει να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Το γκολ ήρθε, αλλά τελικά δεν μέτρησε. Ο Κόλεϊ στο 90'+8 έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αλλά ο έλεγχος της φάσης από το VAR, μετά από αρκετή ώρα, οδήγησε τον διαιτητή στην αλλαγή της απόφασής του. Υπέδειξε φάουλ (σ.σ.: χέρι) και τελικά το γκολ δεν μέτρησε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr