Ποδόσφαιρο

Μοιρασιά στο... ντέρμπι της παραμονής [vid]

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 23:59

Ισοπαλία 1-1 μεταξύ Κάντιθ και Έλτσε, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Μοιρασιά στο... ντέρμπι της παραμονής [vid]

Χωρίς νικητή έληξε το ματς της Κάντιθ με την Έλτσε, για την 17η αγωνιστική. Ισοπαλία με σκορ, 1-1. Βεβαίως, ανάμεσα στις δύο ομάδες ουσιαστικά μεγάλη χαμένη ήταν η Κάντιθ. Οι λόγοι; Αφενός δεν κατάφερε να νικήσει την ουραγό της βαθμολογίας. Αφετέρου έχασε την ευκαιρία να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να βγει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ειδικότερα σε ένα ματς που πήρε προβάδισμα από την αρχή και δεν κατάφερε να το κρατήσει. Επιπλέον, απέναντί της είχε μια ομάδα που παραμένει χωρίς νίκη μετά από 17 αγωνιστικές και έχει μόλις 5 πόντους στο ενεργητικό της. Η αναμέτρηση, δε, άρχισε καλά για την ομάδα της Κάντιθ. Η οποία πολύ νωρίς κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Διότι μόλις στο 7' ο Οκάμπο άνοιξε το σκορ με ένα σουτ εκτός περιοχής και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Επίσης, στο 29' ο Καρθελέν σούταρε, αλλά είδε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια, η Έλτσε άρχισε να ισορροπεί το ματς. Στο 32' ο Γκαμπάου απείλησε, όμως ο Λεντέσμα απομάκρυνε. Ακόμη, στο 33' ο Μίγια σημάδεψε το δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με την ευκαιρία του Άλεξ Φερνάντες και την επέμβαση του Μπαντία. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε. Οι ευκαιρίες λιγοστές. Τελικά, στο 81' ήρθε και το 1-1 της Έλτσε με τον συνήθη… ύποπτο. Η σέντρα του Λαουτάρο Μπλάνκο και η κεφαλιά του Πόνσε, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Το ματς έκλεισε με δύο καλές στιγμές για την Κάντιθ, στο 90'+1 με τον Νεγρέδο και στο 90'+4 από τον Σομπρίνο, αλλά καμία δεν είχε θετική κατάληξη για τους γηπεδούχους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr