Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο τρίποντο για την Προοδευτική, «βύθισε» κι άλλο την Επανομή!

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 - 19:21

Η ομάδα του Κορυδαλλού επικράτησε 1-0 των Κρητικών και πήρε βαθιά «ανάσα» σε ό,τι αφορά τη «μάχη» της παραμονής στην κατηγορία.

Σπουδαίο τρίποντο για την Προοδευτική, «βύθισε» κι άλλο την Επανομή!

Mια πάρα πολύ σημαντική νίκη σε ό,τι αφορά τη «μάχη» της παραμονής πέτυχε η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη. Νίκησε 1-0 την Επισκοπή και πήρε βαθιά «ανάσα». Διότι με το αποτέλεσμα αυτό, οι «βυσσινί» έφτασαν τους 9 πόντους και είναι οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το γκολ ήρθε νωρίς για την ομάδα της Προοδευτικής. Μιας και στο 8' ο Γιαννιτσάνης γύρισε την μπάλα και ο Πάβλας με κοντινό σουτ πέτυχε το 1-0. Οι ευκαιρίες ήταν συνεχόμενες, στην πορεία, και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο, άλλο γκολ δεν ήρθε. Στο 25' ο Κεφαλάς αστόχησε από κοντά. Από την άλλη, στο 44' ο Παυλίδης δεν κατάφερε να σκοράρει από θέση βολής. Επίσης, στο 69' ο Κούτσιας δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστρά. Η Προοδευτική στο 70' άγγιιξε το 2-0, αλλά ο Ψαρράς απέκρουσε το σουτ του Αγγελόπουλου.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντ. Νικοπολίδης): Αστράς, Νταβιώτης, Καρρίκι (80′ Πότση), Φαζός, Πάβλας, Μεγαρίτης, Αγγελόπουλος (88′ Πίσσας), Παυλίδης (80′ Καραγκούνης), Μάντιτς, Γιαννιτσάνης (54′ Τσακίρης), Σινγκ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κ. Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Κεφαλάς, Σταθόπουλος, Κρίκλοου (78′ Τσιλεδάκης), Παπαδόπουλος, Πολίτης (65′ Κώτσιος), Σκεντεράι, Κούτσιας (78′ Μπερικάκης), Εμπουέλε (56′ Βουκελάτος), Τζωρτζινάκης (56′ Καφετζής), Νταμπίζας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr