Ποδόσφαιρο

«Διπλό» της Νέας Σαλαμίνας στο «Γλαύκος Κληρίδης» [vid]

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 - 22:26

Νίκησε 1-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς, στο ματς που διεξήχθη με μια ημέρα καθυστέρηση λόγω των κακών καιρικών συνθηκών τη Δευτέρα.

«Διπλό» της Νέας Σαλαμίνας στο «Γλαύκος Κληρίδης» [vid]

Το ματς που έγινε στο γήπεδο «Κατωκοπιά Επιστροφή - Γλαύκος Κληρίδης» είχε νικητή. Αν και διεξήχθη με μια ημέρα καθυστέρηση, η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε 1-0 της Δόξα Κατωκοπιάς, στο ματς που ολοκλήρωσε την 19η αγωνιστική στο κυπριακό πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη, σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον, η Δόξα παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Μιας και στο 48′ ο Στεργίου σκόραρε, με κοντινό σουτ, μετά την ασταθή επέμβαση του Σισκόφσκι σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Δόξας. Έτσι το ντεμπούτο του Βίκτορ Μπασάρσε στον πάγκο της ομάδας της Κατωκοπιάς δεν συνδυάστηκε από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Μιας και η Δόξα έμεινε για έκτη, διαδοχική αναμέτρηση χωρίς νίκη, αλλά και χωρίς γκολ!

Το ματς ήταν κλειστό, με αργό ρυθμό, λιγοστές φάσεις. Στο φινάλε, στο 90′, ο Μελίσσα κατέβασε τα… ρολά στην προσπάθεια και Τιντζανί και κράτησε το 1-0 υπέρ της Νέας Σαλαμίνας.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ (Βίκτορ Μπασάρδε): Σισκόφσκι, Μέσκα (54′ Ασάντε), Αντενόν, Ογιάλα, Κοβάσεβιτς, Φασουλιώτης (54′ Τιντζανί), Καραμανώλης (87′ Ναγκάρ), Τραϊτσέφσκι, Μπένι, Ασαμόα (74′ Βαγιέχο), Σαντίκ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Κατσικάς, Ντιακιτέ, Ντάτκοβιτς, Τσίκο (90′+1 Κουμουρής), Καρλίτος, Φράγκος (68′ Μαργκάσα), Μποτεάκ (68′ Τιάγκο), Οφόρι, Ντορεγκαράι (73′ Τολεμές).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr