Ποδόσφαιρο

Η αποστολή του ΠΑΟK για το ματς της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 - 23:21

Πρεμιέρα σε αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά για τον Τάισον που ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους «πράσινους», στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου.

Η αποστολή του ΠΑΟK για το ματς της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό

Τα προβλήματα για τον Δικέφαλου του Βορρά είναι πολλά. Ωστόσο, τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και οι παίκτες του, έχουν μάθει να λειτουργούν σε αυτές τις καταστάσεις. Κάτι που θα κάνουν κι αύριο βράδυ στην Τούμπα, στο πρώτο ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί όπου ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν για την πρώτη από τις τρεις φορές μέσα σε μια εβδομάδα που τους περιμένουν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί. Δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φιλίπε Σοάρες, Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριο Τσαούση, Νίκολας Κουαλιάτα. Αυτοί έκαναν ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη. Επιπλέον, ο Μουργκ έκανε θεραπεία, ο Κούρτιτς ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Λύρατζης προέρχεται από την πρόσφατη εγχείρηση.

Όμως, από την άλλη, υπάρχουν δύο προσθήκες. Μια νέα και μια… παλιά. Ο Τάισον για πρώτη φορά είναι σε αποστολή. Εκεί επέστρεψε και ο Μπίσεσβαρ που έχασε το ματς με τον ΟΦΗ. Η 20μελή αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Μπράντον και Ολιβέιρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.