Ποδόσφαιρο

Copa del Rey: Μια... άλλη Σεβίλλη [vid]

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 00:23

Στο πρωτάθλημα δεν τα πάει καλά, ωστόσο στο Κύπελλο πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά, στην έδρα της Αλαβές.

Copa del Rey: Μια... άλλη Σεβίλλη [vid]

Άλλη ιστορία το πρωτάθλημα, άλλη ιστορία το Κύπελλο στην Ισπανία. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα ομάδων είναι η Σεβίλλη. Στην La Liga βασανίζεται για να μείνει στην κατηγορία. Από την αρχή της σεζόν είναι κολλημένη γύρω από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, στο Copa del Rey έκανε τη δουλειά της. Πήγε στη χώρα των Βάσκων, στη Βιτόρια και νίκησε 1-0 την Αλαβές. Με τον τρόπο αυτό πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του ισπανικού Κυπέλλου.

Το ματς κρίθηκε στο γκολ. Αυτό που πέτυχε η Σεβίλλη, στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα, στο 48′ ο Χεσούς Νάβας δημιούργησε και ο Ιβάν Ράκιτιτς «εκτέλεσε». Με το γκολ του Κροάτη, η ομάδα της Ανδαλουσίας νίκησε 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa del Rey.

Σε ό,τι αφορά το άλλο ματς της βραδιάς, η Σοσιεδάδ έκανε αυτό που ξέρει. Συνέχισε με νίκη και στο ισπανικό Κύπελλο. Νίκησε 1-0 στο Σαν Σεμπαστιάν την Μαγιόρκα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε από την αρχή της. Πιο συγκεκριμένα, στο 5′ ο Ρόμπερτ Ναβάρο σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια έχασε και άλλες ευκαιρίες, όμως δεν άλλαξε κάτι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr