Ποδόσφαιρο

Η Λαμία με το... ενάμιση πόδι στα ημιτελικά [vids]

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 16:29

Νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών και ουσιαστικά «κλείδωσε» την είσοδο στην 4άδα.

Η Λαμία με το... ενάμιση πόδι στα ημιτελικά [vids]

Η δουλειά έγινε για τη Λαμία σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μιας και η ομάδα του Σάββα Παντελίδη νίκησε 2-1, στις Σέρρες, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι, η ρεβάνς στην πόλη της Φθιώτιδας αναμένεται να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η ομάδα του Παραλιμνίου στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Ειδικά στο πρώτο 20λεπτο ήταν άκρως ανταγωνιστική. Μερικά σουτ από τις δύο ομάδες πέρασαν χωρίς προβλήματα για τους δύο γκολκίπερ. Αλλά τελικά η Λαμία πήρε το προβάδισμα λίγο πριν το ημίωρο. Πιο συγκεκριμένα, στο 28' ο Μαρτίνεθ τροφοδότησε τον Τζανδάρη που σημάδεψε σωστά για το 0-1. Στο 29' ο Γιακουμάκης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά τον σταμάτησε ο Κουτζαβασίλης.

Σιγά-σιγά ο Απόλλων Παραλιμνίου κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, στο 41' έφερε το ματς στα ίσα. Ο Γκέκας μπήκε στην περιοχή της Λαμίας, γύρισε στον Ελέζι που πλάσαρε για την ισοφάριση (1-1).

Το Παραλίμνι θα μπορούσε να είχε βρεθεί και μπροστά στο σκορ στο 50' αλλά η παρέμβαση του Λαμπρόπουλου ήταν καίρια.

Το ματς ήταν ανοικτό, οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους. Αλλά τελικά, στο 77' ήρθε το τρίτο γκολ της αναμέτρησης και δεύτερο των φιλοξενούμενων. Ο Βασιλαντωνόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Τσομαχασβίλι. Ο Τσιλούλης ήταν αποτελεσματικός από την «άσπρη βούλα» και διαμόρφωσε το 1-2 που δεν άλλαξε ως το φινάλε της αναμέτρησης στις Σέρρες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης): Φ. Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Ι. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Τζελίδης, Τζαμπέγια (89' Kωνσταντινίδης), Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης (69' Πέτρου), Γκέκας.

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Σίμον (59' Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο, Αμπαντά (59' Σαραμαντάς), Λαμπρόπουλος, Τζανδάρης, Στάνκο (73' Μπάμπης), Ντε Βισέντι (58' Τσιλούλης), Μαρτίνεθ (69' Τσούκαλος), Ασκόφσκι, Γιακουμάκης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr